Μαρκαριάν με Κωστένογλου στην Εθνική

Όχι απλά μένει, αλλά βγαίνει και ενισχυμένος… Ο λόγος για τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος αν και έφτασε στο σημείο να σκέφτεται ακόμα και την παραίτηση, περνάει τελικά το δικό του στο θέμα του προπονητή της Εθνικής. Και αυτό διότι το Δ.Σ. της ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης (12/2) θα κάνει δεκτή τη δική του εισήγηση, που σημαίνει ότι…

…ο αντικαταστάτης του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της «γαλανόλευκης» είναι ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει δίπλα του ως άμεσο συνεργάτη – βοηθό του τον Νίκο Κωστένογλου.
Η απόφαση πρόσληψης του Ουρουγουανού πρώην Ομοσπονδιακού προπονητή του Περού, που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα από την παρουσία του σε Παναθηναϊκό και Ιωνικό σε συνδυασμό με την παρουσία του Κωστένογλου δυναμώνει τον Καραγκούνη, ο οποίος παραμένει στο πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.
Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης είχε διαφωνήσει με την επιλογή Μαρκαριάν θεωρώντας καταλληλότερη την περίπτωση του Τιμούρ Κετσπάγια. Ωστόσο, στην ΕΠΟ πήραν τα προηγούμενα 24ωρα το μήνυμα στήριξης πολλών διεθνών προς τον Καραγκούνη, ο οποίοι άφηναν να εννοηθεί ότι θα «ακολουθούσαν» τον «Τυπάρα» στην έξοδο, αν δεν περνούσε η δική του πρόταση στο ζήτημα του νέου προπονητή της Εθνικής.
Έτσι, μπροστά στην ηρεμία ο Γκιρτζίκης κάνει πίσω και πιθανότατα να μην μπει καν στη διαδικασία να ρίξει δεύτερο όνομα στο Δ.Σ.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις