Το ποδοσφαιρικό “αντίο” του Γιώργου Παρασκευαΐδη

To “αντίο” στην ποδοσφαιρική του καριέρα είπε ο Γιώργος Παρασκευαΐδης, με μία δήλωση γεμάτη συναίσθημα, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Ο 35χρονος αμυντικός κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια γεμάτος παραστάσεις και συναισθήματα  από το αγαπημένο του άθλημα στο οποίο αφοσιώθηκε από πολύ μικρή ηλικία και πολύ πλουσιότερος από την αγάπη των φιλάθλων αλλά και των συμπαικτών του στις ομάδες που υπηρέτησε.

346 συμμετοχές* σε Α’, Β’, Γ’ Εθνική και Κύπελλο, δεν χωράνε περαιτέρω σχολιασμό για την προσφορά του ποδοσφαιριστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον ο Γιώργος Παρασκευαΐδης θα μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον βασιλιά των σπορ, όντας προπονητής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου.

To “αντίο” του Γιώργου Παρασκευαΐδη στην ποδοσφαιρική του καριέρα:

paraskevaidis-antio

«Ήρθε η ώρα και για μένα στην ηλικία των 35, να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Ευχαριστώ όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα στην διαδρομή μου ( ΑΕΚ, Πανιώνιος, Αθηναϊκός, Φωστήρας, Εθνικός Αστέρας, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Πανσερραϊκός, Σπάρτη, Νίκη Βόλου).

Έχοντας την τύχη να έχω συνοδοιπόρους παιδιά όπως ο Γιώργος Σαββίδης, Δημήτρης Ιωάννου, Θανάσης Τσίγκας, Παναγιώτης Ζορμπάς, Δημήτρης Ανάκογλου, Βασίλης Καρατζάς και τόσους άλλους που ματώσαμε για όσα πετύχαμε, θα με συντροφεύουν για πάντα υπέροχες αναμνήσεις και ιστορίες.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ομάδα της Κέρκυρας, στους ανθρώπους και στη διοίκησή της, που στάθηκαν σαν οικογένεια για μένα σε δύσκολες προσωπικές μου στιγμές. Θα θυμάμαι πάντα τα όσα υπέροχα έζησα στο νησί. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Νίκης που μου κάνουν την τιμή να με συμπεριλάβουν, ως προπονητή πια, στο όραμά τους για την δημιουργία μιας σπουδαίας ακαδημίας. Κλείνοντας, να ευχηθώ στους συναδέλφους μου, παλιούς και νεώτερους, καλό κουράγιο και δύναμη.

ΥΓ1. Ευχαριστώ τον κύριο Αλέκο Κοσκινά, τον γιατρό της ομάδας της Κέρκυρας, που υπήρξε ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ στο ποδόσφαιρο.

ΥΓ2. Ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως τους προπονητές που συνεργάστηκα.

ΥΓ3. #We nevergive up- We build our future»

Τα στατιστικά της καριέρας του Γιώργου Παρασκευαΐδη πραγματικά “ζαλίζουν”:

paraskevaidis-statistika

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις