Αποκλείστηκε ο Βόλος 2004, 4-2 στα πέναλτι από τους Άβαντες Χαλκίδας

Ο Βόλος 2004 πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση απέναντι στους Άβαντες Χαλκίδας και ηττήθηκε στα πέναλτι με 4-2, αφού τόσο η λήξη της κανονικής διάρκειας, όσο και η παράταση…

…βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2. Το παιχνίδι διεξήχθη χθες, το μεσημέρι (Σάββατο, 21/3, 15.00), στο Γήπεδο ΕΠΣ Ευβοίας για την 2η Φάση του Κυπέλλου Γυναικών. Ο Βόλος 2004 με αυτή την ήττα, αποκλείστηκε από τη διοργάνωση του Κυπέλλου, στην οποία αν συνέχιζε, θα έβρισκε στο δρόμο της την ομάδα του ΠΑΟΚ. Τα γκολ της αναμέτρησης για τον Βόλο 2004 πέτυχαν οι Γάτσιου (στο 7΄) και Λόγου (στο 55΄).

Ισόπαλες οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια
Στο πρώτο μέρος, η Γάτσιου στο 7΄, έπειτα από πολύ καλό συνδυασμό με τη Λόγου από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε την τερματοφύλακα της Χαλκίδας, ανοίγοντας το σκορ υπέρ του Βόλου 2004 (0-1). Λίγα λεπτά αργότερα, η ομάδα της Χαλκίδας ισοφάρισε.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λόγου στο 55΄ με ψαλιδάκι πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της. Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε αυτή τη φορά και η Χαλκίδα ισοφάρισε την ομάδα του Βόλου, λίγο αργότερα.
Ο Βόλος 2004 ηττήθηκε στα πέναλτι, 4-2 από τη Χαλκίδα
Όπως η κανονική διάρκεια, έτσι και η παράταση, δεν ανέδειξε κάποιον νικητή και οι δύο ομάδες αναγκάστηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Η ομάδα του Βόλου, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 4-2. Τα εύστοχα πέναλτι για τον Βόλο 2004 πέτυχαν οι Γάτσιου και Κόντου, ενώ τα πέναλτι των Γουγούση και Οικονόμου Μ. απέκρουσε η τερματοφύλακας της Χαλκίδας.
Παράπονα από τον Βόλο 2004 για τον διαιτητή
Η ομάδα του Βόλου 2004 ανέφερε ότι ο διαιτητής σε πολλές φάσεις ανέχτηκε το αντιαθλητικό παιχνίδι της ομάδας της Χαλκίδας, κάτι που ίσως να επηρέασε την αριθμητική ισορροπία του αγώνα, αλλά και του τελικού αποτελέσματος.

Βόλος 2004: Νάση, Θεοδωροπούλου (46΄ Γρηγοριάδη), Βέτσικα, Γουγούση, Παπασακελλαρίου, Κόντου, Οικονόμου Μ, Κέκου, Γάτσιου, Πούλιου, Λόγου

Σκόρερ: Γάτσιου, Λόγου
Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Κώνστας, Μυλωνάκης (Βοιωτίας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις