Με φωτοβολίδα Γελαδάρη, 0-1 ο Ολυμπιακός στα Σέλλανα

Με φωτοβολίδα του Λάζαρου Γελαδάρη, ο ψυχωμένος Ολυμπιακός Βόλου, πέρασε με νίκη από το Προάστιο, επικρατώντας με 0-1 του Α.Ο. Σελλάνων. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, η οποία τον φέρνει υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν ευνοϊκά για το Βολιώτικο συγκρότημα.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος του αντιπάλου του και κέρδισε δίκαια, ενώ καθοριστική ήταν η αποβολή του Κουτσόπουλου στο 60’ με τον Ολυμπιακό να παίρνει αριθμητικό πλεονέκτημα. Οι «ερυθρόλευκοι» κυνήγησαν το γκολ σε ένα ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο και το πέτυχαν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο του Προαστίου Καρδίτσας.

Πώς παρατάχθηκαν οι ομάδες:
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Λάκης Μπακάλης, επέλεξε σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Καραγκιολίδης. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Σάββας και το αριστερό ο Γελαδάρης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Νόνης και Τόσκας. Κεντρικοί μέσοι ήταν οι Λούγκος και Ρόκας. Μπροστά τους στον άξονα τοποθετήθηκε ο Θέος και στις πτέρυγες ο Διβανές (δεξιά) και ο Καμπλιώνης (αριστερά). Επίσης, για τη θέση του κεντρικού επιθετικού επιλέχθηκε ο Σέττος.
 Ο προπονητής του Α.Ο. Σελλάνων, Γιάννης Μπουρνάκας, παρέταξε την ομάδα του επίσης με σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Κουτσόπουλος. Την τετράδα της άμυνας από δεξιά προς αριστερά αποτέλεσαν οι Μετούσι, Μάττας, Κούρκουλας και Τζούνης. Κεντρικοί μέσοι ήταν οι Χάδιαρης και Θεοδωρόπουλος, ενώ ρόλο «δεκαριού» είχε ο Κοντός. Στις πτέρυγες, από τη δεξιά πλευρά επιχειρούσε ο Μπαλαμπάνος και από την αριστερή ο Υφαντής. Τέλος, σέντερ φορ ήταν ο Μπουκομάνοβιτς.

Ο Διβανές «άγγιξε» το γκολ!
Μόλις στο 1’ το μακρινό σουτ του Διβανέ πέρασε άουτ, ενώ εκείνο του Λούγκου στο 17’ κατέληξε στα χέρια του Κουτσόπουλου. Η πρώτη καλή φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 18’ με το σουτ που επιχείρησε ο Κοντός από μακρινή απόσταση και απέκρουσε σωτήρια στη δεξιά του γωνία ο Καραγκιολίδης. Επίσης, στο ίδιο λεπτό το σουτ του Υφαντή από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε απελπιστικά άουτ.
Στο 30’ ο Διβανές σούταρε από κοντά με τη μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο αμυντικό και να καταλήγει κόρνερ, ενώ στο 41’ το σουτ του δεξιού μεσοεπιθετικού των «ερυθρόλευκων» είχε την ίδια κατάληξη.
Στο 42’ Ο Τζούνης προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα στον Κουτσόπουλο, αλλά εκείνη κόλλησε στις λάσπες του κακού αγωνιστικού χώρου του Προαστίου, με τον Διβανέ να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τη μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Κουτσόπουλου, πριν απομακρύνει αμυνόμενος των γηπεδούχων.
Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τους ποδοσφαιριστές να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς κάποια ομάδα να έχει πάρει προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Ο Γελαδάρης με γκολ αλά Ζιντάν, έδωσε τη λύση! 

Το δεύτερο μέρος είχε λιγότερες καλές ευκαιρίες σε σχέση με το πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα η πρώτη καλή στιγμή να σημειωθεί στο 58’, όπου ο Κουτσόπουλος εκτέλεσε φάουλ πίσω από το κέντρο, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Καραγκιολίδη.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Διβανές έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Καμπλιώνη, τον οποίο σταμάτησε με αντιαθλητικό τρόπο ο Κουτσόπουλους που δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Γκαραγκάνη, με την ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων να συνεχίζει το παιχνίδι με δέκα παίκτες για παραπάνω από μισή ώρα.
Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Γελαδάρη στο 84’. Ο Σάββας έβγαλε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά με αμυνόμενο των γηπεδούχων να απομακρύνει με το κεφάλι και τον Γελαδάρη με ένα υπέροχο γυριστό σουτ που θύμισε το γκολ του Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2002 ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, να γράφει το 1-0.
Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Παπαδημητρίου να σουτάρει από καλό σημείο, όμως, ο Καραγκιολίδης του είπε «όχι», κρατώντας την εστία του ανέπαφη. Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου έφυγε νικητής από μία πολύ δύσκολη έδρα.
Σκόρερ: 84’ Γελαδάρης.
Κίτρινες
: Θεοδωρόπουλος, Παπαδημητρίου-Γελαδάρης, Καμπλιώνης, Θέος, Χρήστου.
Κόκκινη
: 60’ Κουτσόπουλος.
Διαιτητής
: Γκαραγκάνης (Πιερίας).
Βοηθοί: Σαλτσίδης (Πιερίας), Καλορογιάννης (Κυκλάδων).
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Κουτσόπουλος, Μετούσι, Τζούνης, Μάττας, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος, Μπαλαμπάνος (46’ Δίπλαρης), Χάδιαρης (88’ Γιαγιάκης), Μπουκομάνοβιτς, Κοντός (63’ Λέμπας), Υφαντής (77’ Παπαδημητρίου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Σάββας, Γελαδάρης, Νόνης, Τόσκας, Λούγκος, Διβανές (77’ Μέμος), Ρόκας, Σέττος (74’ Χρήστου), Θέος (75’ Ευθυμιάδης), Καμπλιώνης (93’ Παπαϊωάννου).

Χορηγοί αγώνα:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις