“Καίγεται” για τη νίκη ο Ρήγας με ΓΣ Αλμυρού (pregame)

Μαγνησιώτικο ντέρμπι έχουμε σήμερα στο Βελεστίνο, με τον Ρήγα Φεραίο να αντιμετωπίζει στις 15.00 τον Γ.Σ. Αλμυρού. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Ανέκαθεν οι αναμετρήσεις του Ρήγα Φεραίου με τον Γ.Σ. Αλμυρού παρουσίαζαν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Όμως, η σημερινή για τους Βελεστινιώτες μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως «ζωής ή θανάτου». Και αυτό διότι βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον είναι υποχρεωμένοι να παίζουν σε κάθε ματς για τη νίκη και μόνο γι’ αυτή.

Μία σημαντική απουσία έχει ο Ρήγας Φεραίος στο σημερινή ντέρμπι. Ο Σπύρος Γκάγκας συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών (χάνει και το εκτός έδρας παιχνίδι με το Βελούχι).

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Θανάσης Μπόρας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Αργύρης Κυριάκος, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σουγκάρης, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Λάμπρος Μπεκιάρης της ΕΠΣ Καρδίτσας, με βοηθούς τους Ελευθέριο Βογιατζή και Πέτρο Κανιούρα από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Αντώνης Βαλιώτης της ΕΠΣ Λάρισας.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις