Με το βλέμμα στραμμένο στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, ο Μαγνησιακός

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας γυναικών, από τη Β΄ Κατηγορία στη Γ΄ θα υποβιβαστεί η τελευταία ομάδα από κάθε όμιλο (συνολικά δύο ομάδες). Στον πρώτο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας που επικεντρώνεται και το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Μαγνησίας, η ομάδα που αντιπροσωπεύει το Νομό είναι ο Μαγνησιακός.

Η ομάδα του Βόλου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς. Σε απόσταση αναπνοής από αυτή τη θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό βρίσκονται η Ροδόπη 87 και η Πανσερραϊκή, οι οποίες έχουν από 9 βαθμούς. Η Πανσερραϊκή θα αντιμετωπίσει σήμερα σε εξ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική τον Μέντεκα Καλαμαριάς. Ο Μαγνησιακός την προηγούμενη εβδομάδα σε παιχνίδι για αυτή την αγωνιστική είχε ηττηθεί εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τη Ροδόπη.
Η ομάδα της Μαγνησίας δεν θέλει με τίποτα να κερδίσει σήμερα η Πανσερραϊκή τον Μέντεκα Καλαμαριάς, διότι αν συμβεί αυτό, η ομάδα των Σερρών θα σωθεί μαθηματικά, που σημαίνει ότι την τελευταία αγωνιστική θα είναι αδιάφορη στον αγώνα με τη Ροδόπη 87. Αυτό δεν συμφέρει την ομάδα του Μαγνησιακού, διότι τόσο με την Πανσερραϊκή, όσο και με την Ροδόπη, αγωνίζονται για την παραμονή στην κατηγορία. Σε περίπτωση που η Πανσερραϊκή έρθει ισόπαλη ή ηττηθεί στη Θεσσαλονίκη, τότε την τελευταία αγωνιστική μόνο ως αδιάφορη δεν θα υποδεχθεί την ομάδα της Κομοτηνής, όπου θα παίζει ουσιαστικά για την παραμονή της.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις