Ευχάριστος… πονοκέφαλος για Ελευθερόπουλο

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι (4/5, 18.00) με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ, υποχρεώνοντας τον Ηρακλή στη δεύτερη ήττα του στο…

…φετινό πρωτάθλημα.
Θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που δέχονται δύσκολα γκολ – έχοντας πολύ καλή αμυντική λειτουργία – και ο νικητής, αν υπάρξει, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να ρισκάρει περισσότερο.
Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι ετοιμοπόλεμοι, γεγονός που σημαίνει πως ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά από αρκετό καιρό, θα μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Όσον αφορά το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει, θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα. Μένει να δούμε, αν οι Ρόκας, Μπεριάν και Θέος, οι οποίοι είναι και πάλι διαθέσιμοι, θα αγωνιστούν στην ενδεκάδα, ανάλογα με την τακτική που θα ακολουθήσει η τεχνική ηγεσία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις