«Έγραψε» και πάλι με τις ατάκες του ο Ελευθερόπουλος

«Έγραψε» πάλι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με τις ατάκες του στη συνέντευξη Τύπου. Αφού έπλεξε το εγκώμιο του Τραϊνού Δέλλα, όπως συνηθίζει με τους προπονητές που είναι φίλοι του από τις σχολές, έριξε τη νέα… βόμβα, συνέχεια αυτής που είχε ρίξει μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή, όταν είχε πει πως όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα…

..είναι απλήρωτοι. Συγκεκριμένα ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως ο γυμναστής Γιάννης Γκιόκας δεν άντεξε την… πείνα και εγκατέλειψε «Η πείνα δυστυχώς έχει τα συμπτώματα του φασισμού. Δεν μπορείς να κάνεις διάλογο, οπότε δεν υπήρχε κανένα νόημα για να τον μεταπείσω»
ήταν η ατάκα του. Για να ρίξει εν συνέχεια νέα… μπηχτή: «Εμείς όμως, θα συνεχίσουμε. Όσοι είμαστε. Κάναμε αρκετή φυσική κατάσταση στις σχολές, οπότε θα αναλάβω και το ρόλο του γυμναστή.
Φρόντισε, ωστόσο, να τονίσει, πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, τα οποία και επανέφερε για μια ακόμη φορά στη επιφάνεια, με το ρεαλιστικό του ύφος: Εμείς συνεχίζουμε μέχρι τις 14 Ιουνίου, μέχρι ην τελευταία αγωνιστική που θα παίζουμε με την ΑΕΚ. Όσοι μείνουμε, θα είμαστε εκεί και θα συνεχίσουμε ακριβώς στο ίδιο πλάνο».
Αίσθηση προκάλεσε και η παρακάτω δήλωση του Ελευθερόπουλου: «Δυστυχώς ο ποδοσφαιριστής έχει έναν δικό του γυάλινο κόσμο και ζει εκεί μέσα. Όταν βγει από εκεί, καταλαβαίνει τι γίνεται»
Η οικονομική κατάσταση στον Ολυμπιακό σίγουρα δεν είναι καλή, τη στιγμή που υπάρχουν εκκρεμότητες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και υπάρχει έντονη ανησυχία από πλευράς ποδοσφαιριστών. Η επόμενη μέρα της λήξης των πλέι οφ θα είναι δύσκολη για τον Ολυμπιακό και το μέλλον του…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις