Φαβορί η Γερμανία κόντρα στο Μεξικό

Μ΄ έναν αγώνα που ίσως αποδειχθεί δυσκολότερος επί του πρακτέου, απ΄ όσο εκτιμάται στη θεωρία, αρχίζει ο 6ος όμιλος του Μουντιάλ. Στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, η κάτοχος του τίτλου Γερμανία, θα αντιμετωπίσει (Κυριακή 17/6, 18:00) το Μεξικό, με τους παίκτες του Γιόακιμ Λεβ να θεωρούνται φαβορί για τη νίκη.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια ένα εξαιρετικό σύνολο, που φροντίζει ν΄ ανανεώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα με «νέο αίμα», όπως συμβαίνει και τώρα. Μεγάλο ερωτηματικό, αποτελεί η κατάσταση στην οποία θα εμφανισθεί μετά από πολλούς μήνες ο Μάνουελ Νόϊερ. Και φυσικά, πολλά θα εξαρτηθούν από την πίεση που θα δεχθεί, ώστε να δείξει τον βαθμό ετοιμότητας του. Ο Λεβ έχει καθιερώσει το 4-2-3-1 με τον Κίμιχ να παίζει όλη την δεξιά πλευρά, τους Κρόος, Κεντίρα στον έλεγχο του ρυθμού και τους Ντράξλερ, Μίλερ και Βέρνερ στην επιθετική λειτουργία.

Από την πλευρά του, ο Κάρλος Οσόριο προτιμά το 4-1-4-1 με τους Τζιοβάνι Ντος Σάντος και Γκουαρδάδο πίσω από τον Χιμένες, ενώ «βαρόμετρο» αποτελεί η απόδοση του τερματοφύλακα, Γκιγέρμο Οτσόα. Οι Μεξικανοί βασίζονται στο ομαδικό πνεύμα, στα πολύ καλά αποδυτήρια και στην εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση που έχουν «κτίσει» τα τελευταία χρόνια.

Διαιτητής: Αλιρεζα Φαγκανί (Ιράν)

Οι πιθανές συνθέσεις:

Γερμανία (Γιοακίμ Λεβ): Νόϊερ, Κίμιχ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Χέκτορ, Κρόος, Κεντίρα, Ντράξλερ, Ρόϊς, Μίλερ, Βέρνερ.

Μεξικό (Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Σαλσέδο, Αγιάλα, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα, Λοθάνο, Σάντος, Γκουαρδάδο, Βέλα, Χιμένες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις