Άτυχοι οι Κέρι και Αναστασίου (photos)

Η ατυχία χτύπησε εις διπλούν την ομάδα της Νίκης Βόλου καθώς οι τραυματισμοί του Λόρι Κέρι και του Αλέξανδρου Αναστασίου, επισκίασαν το σημαντικό διπλό στην Ιτέα επί του τοπικού Αστέρα.

Ο Λόρι Κέρι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο  στο 11ο λεπτό του αγώνα καθώς ο τραυματισμός στον αγκώνα του και οι έντονοι πόνοι δεν του έδωσαν περιθώριο να συνεχίσει. Το μεγάλο πρήξιμο και οι έντονοι πόνοι οδήγησαν τον αρχηγό της Νίκης στο Νοσοκομείο της Άμφισσας όπου οι εκτιμήσεις των γιατρών δεν ήταν καθόλου καθησυχαστικές καθώς ανέφεραν ρογμώδες κάταγμα με πιθανή την αναγκαιότητα της χειρουργικής επέμβασης. Ο Κέρι στην επιστροφή του στον Βόλο επισκέφτηκε και το Νοσοκομείο Βόλου όπου οι γιατροί που τον εξέτασαν ήταν πιο καθησυχαστικοί σχετικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Ακριβής εκτίμηση θα γίνει τη Δευτέρα, όταν και ο ποδοσφαιριστής θα κάνει μαγνητική. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Λόρι Κέρι δεν θα προλάβει να είναι παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ δεν τίθεται θέμα αναφορικά με συμμετοχή του στην αποστολή για το Ηράκλειο, όπου η Νίκη αγωνίζεται την Τρίτη για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ο Αλέξανδρος Αναστασίου αντικατέστησε τον Χρήστο Τζιώρα στο 61’ του αγώνα, όμως η ατυχία του χτύπησε την πόρτα 15 λεπτά αργότερα, όταν σε μία διεκδίκηση δέχθηκε αγκωνιά στο μάτι, με αποτέλεσμα να του δημιουργηθεί έντονο αιμάτωμα στο δεξί του μάτι. Μετά τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα, ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής όπου έτυχε βραχείας νοσηλείας. Το μάτι του ποδοσφαιριστή είναι τελείως κλειστό και δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή για την Κρήτη ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στην αποστολή του κυριακάτικου ντέρμπι.

Στο τέλος του αγώνα παίκτες και τεχνικό τιμ αφιέρωσαν τη νίκη στους δύο παίκτες της ομάδας που είχαν την ατυχία να τραυματιστούν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις