Ανδράλας: Συνολικά καλύτερη η Νίκη Βόλου

Στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου και στην καλύτερη αγωνιστική εικόνα της από την ομάδα του, στάθηκε ο Πάρης Ανδράλας, μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε νικητές τους «Βολιώτες» με σκορ 1-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάρη Ανδράλα:

«Θεωρώ ότι η Νίκη ήταν καλύτερη στο παιχνίδι συνολικά. Είναι μία ομάδα που έχει την ατομική ποιότητα, μία ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο με την αλλαγή του σχηματισμού μας, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις αλλά από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε δουλειά τόσο στο αμυντικό μας κομμάτι, όσο και στο επιθετικό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε τη σημερινή μας ήττα και από τη Δευτέρα να ξεκινήσουμε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Η ομάδα πέρα από τη δουλειά που χρειάζεται, χρειάζεται και ένα αποτέλεσμα. Τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα σου μειώνουν την αυτοπεποίθηση. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και με δουλειά και αφοσίωση, η ομάδα θα έχει ανοδική πορεία.

Να ευχηθώ περαστικά στους ποδοσφαιριστές της Νίκης που τραυματίστηκαν. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Να έχουν την υπομονή και με τον καιρό να επιστρέψουν με το καλό στα γήπεδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις