Δωρεάν εκμάθηση ποδοσφαίρου, μπάσκετ και Αγγλικών από τον Ολυμπιακό Β.

Πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης νεαρών παιδιών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ εξασφάλισε η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση : “Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εξασφάλισε πρόγραμμα για την ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση νεαρών αθλητών και αθλητριών στα προγράμματα των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ του Συλλόγου, καθώς και μαθήματα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Στο πρόγραμμα μπορεί να ενταχτούν όσα αγόρια και κορίτσια το επιθυμούν και έχουν γεννηθεί από το έτος 2004 έως και το 2010. Η δήλωση συμμετοχής θα…

…γίνεται τηλεφωνικά από Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015. Για το άθλημα του ποδοσφαίρου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Τσεκούρα Νικόλαο τηλ 6979002709 και για το άθλημα του Μπάσκετ στον υπεύθυνο της Διοικούσας επιτροπής Μπάσκετ και μέλους του ΔΣ κο Μεταφτση Αλέκο τηλ.6958459454.

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής θα γίνει αξιολόγηση όσων έχουν εκφράσει την θέληση να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και θα δοθούν πλήρεις οδηγίες. Για την αρτιότερη οργάνωση των ομάδων σε γκρουπ αλλά και του προγράμματος εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας, παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα να δηλώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα συμμετοχή διότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.