Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Volos Indoor Rowing Sprints 2018 (photos)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το “Volos Indoor Rowing Sprints 2018” που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το GoRow. 500 συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα που συνοδεύτηκαν από μεγάλες επιδόσεις και πέντε πανελλήνια ρεκόρ.

O Ανδρέας Τιλελής εκτός από το πανελλήνιο ρεκόρ, πέτυχε και την δεύτερη καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος

Οι διοργανωτές μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησαν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των αγώνων

Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε. Πόσα ακόμα συναισθήματα θα πρόσθετα εγώ (παρόλο που στη φωτό είμαστε μόνο οι Βολιώτες αθλητές, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους). Για δεύτερη χρόνια το Volos Indoor Rowing Sprints 2018 που διοργανώνει το GoRow έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με συμμετοχή απ’ όλη την Ελλάδα. 5 πανελλήνια ρεκόρ (πάνω από 500 συμμετοχές καταγεγραμμένα), δείχνοντας ότι πλέον είναι μια διοργάνωση θεσμός.

Είμαστε αυτοί που έχουμε φέρει το Indoor Rowing στην Ελλάδα και το αποδεικνύουμε καθημερινά. Για δεύτερη χρόνια γεμίσαμε το στάδιο με την αγορά του Βόλου να είναι ανοικτή κι όμως τα καταφέραμε. Τα καταφέραμε γιατί έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που αγαπάνε το άθλημα αλλά και αυτό που κάνουμε, μακρυά απο κόμπλεξ και ψωνίστικες συμπεριφορές. Μεγάλοι αθλητές του αθλητισμού παρευρέθηκαν στο Βάκης Παρασκευόπουλος όπως ο ολυμπιονίκης Christos Volikakis, ο μεγάλος Νίκος Μαγγίτσης, ο ολυμπιονίκης Διονύσης Αγγελόπουλος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ioannis Kalandaridis, ο world recordman Andreas Tile που μας χάρισε μια τεράστια μάχη με τον Georgios Gioupis πετυχαίνοντας την δεύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο. Alexandros Pesexidis ευχαριστώ τον θεό που έχουμε τα ίδια μυαλά και ανεβάζουμε το επίπεδο του αθλητισμού στην πόλη του Βόλου. Μαζί έχουμε να πετύχουμε πολλά ακόμη. George Anastasios OrfanosGouriotis Dimitris Γιώργος Μέλλος είστε οι στυλοβάτες αυτής της διοργάνωσης. Sofia Tasiou οι γονείς αυτών των παιδιών που προπονείς στον Ο.Ε.Α. Ν.Α.Β. Κωπηλασία θα πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι για την επιλογή τους, είσαι πρoπονήτρια με γνώσεις και ήθος. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στηρίζουν καθημερινά, την οικογένεια του GoRow για την πολύτιμη βοήθεια για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης δείχνοντας οτι είμαστε κάτι παραπάνω απο ένα απλό γυμναστήριο. Είμαστε οικογένεια πάνω απ όλα και πολλοί το ζηλεύουν αυτό. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που μας στηρίζουν κάθε χρόνο. Το μέγα χορηγό SELI / ΣΕΛΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό τον χορηγό επικοινωνίας POWER FM 100.2 VOLOS το Bruno Coffee Stores in VOLOS το Grappa Vino & Aperitivo το Aeriko Cafe Bar το Farine Cafe Boulangerie το Manollo GROUP την ΕΨΑ το CrossFit Volos το Fitness factory box και την Transport charvalas σας είμαι ευγνώμων.
Ραντεβού του χρόνου να είστε όλοι δυνατοί και υγιής!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις