Προληπτικά στα “πιτς” και ο Καρτσαμπάς

Με τα γνωστά της προβλήματα συνέχισε την προετοιμασία της η Νίκη Βόλου, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης, κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, η προπόνηση της Τετάρτης (7/11) πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, στην οποία δεν έλαβαν μέρος οι Βασίλης Ρόβας, Τάσος Καντούτσης και Θοδωρής Παπαδόπουλος που ακολούθησαν θεραπεία. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από θλάση στο δικέφαλο κι είναι δεδομένα “στα πιτς” για τις επόμενες 20 περίπου μέρες, σύμφωνα και με τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υπεβλήθη πριν δύο 24ωρα. Καλύτερη είναι η μοίρα για τους δύο αμυντικούς των κυανολεύκων, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως είναι αρκετά πιθανό να συμπεριληφθούν στην αποστολή του αγώνα της προσεχούς Κυριακής. Βέβαια, το “κρας τεστ” για Καντούτση και Παπαδόπουλο θα είναι η προπόνηση της Παρασκευής, στην οποία θα δοκιμάσουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Σε περίπτωση που δεν αντιμετωπίσουν ενοχλήσεις, θα ανάψει “πράσινο φως” για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, σε διαφορετική περίπτωση, όμως, θα μείνουν σίγουρα εκτός πλάνων του τεχνικού τιμ και θα υποβληθούν αμφότεροι σε μαγνητική τομογραφία στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Όσον αφορά τα περαιτέρω προβλήματα, ο Χρήστος Καρτσαμπάς, κατά τη διάρκεια του σημερινού προγράμματος, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο κι αποχώρησε προληπτικά, με προτροπή του τεχνικού τιμ της ομάδας του. Στα ευχάριστα νέα, συγκαταλέγεται το γεγονός πως ο Λόρι Κέρι προπονήθηκε κανονικά, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο μέχρι στιγμής πρώτος σκόρερ του τέταρτου ομίλου της τρίτη τη τάξει εθνικής κατηγορίας, αν και σε συντηρητικούς ρυθμούς, προκειμένου να μην χτυπήσει το τραυματισμένο χέρι του, “έβγαλε” ολόκληρο το σημερινό πρόγραμμα και δείχνει έτοιμος, ενόψει Κυριακής. Βέβαια, η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Αναγέννηση έγκειται στη διακριτική ευχέρεια του τεχνικού της Νίκης, Γιώργου Κούτση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις