Αμανατίδης: Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τον εαυτό μας

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Περικλής Αμανατίδης, δήλωσε για τη νίκη της ομάδας του:
«Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια και στους 22 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, καθώς και στις αλλαγές, γιατί έπαιξαν σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και έκαναν ένα πάρα πολύ καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Νομίζω ότι η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν έτσι όπως την έχουμε συνηθίσει. Δεν ήταν πάρα πολύ καλή και έτσι μπορώ να πω ότι ο Αστέρας Ιτέας πατούσε πιο δυνατά στο γήπεδο.
Νομίζω, όμως, ότι βρήκαμε ξανά τους εαυτούς μας στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε όλα αυτά τα στοιχεία που μας κάνει να διαφέρουμε από τις υπόλοιπες ομάδες. Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, σε μία δυνατή έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε με αυταπάρνηση και στα 90 λεπτά. Αυτή η νίκη μας αποκτά μεγαλύτερη αξία, γιατί ήρθε μετά από μία όχι και τόσο καλή εμφάνιση.
Αν δεν δούμε πραγματικά την αλήθεια, το ταξίδι μας δεν θα είναι πολύ μακρινό. Έχω πείσει όμως τα παιδιά, πως η αντιμετώπιση της αλήθειας και η επίλυση αγωνιστικών θεμάτων, θα κάνει το ταξίδι του Ολυμπιακού Βόλου ακόμη πιο μακρινό. Όλοι είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και θα το κάνουμε.
Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τα Σέλλανα και σε αυτό το ματς θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας.
Θέλω να κάνω, επίσης, μία αναφορά και να πω, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τρεις τερματοφύλακες. Ο Αστέριος Γιακουμής είναι ένας άξιος τερματοφύλακας και κοσμεί την ομάδα μας. Το ίδιο όμως είναι ο Κώστας Παλιούρας και ο Χρήστος Πορής και το απέδειξαν και οι δύο μέσα σε πέντε μέρες. Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε πραγματικά, ότι έχει ένα μεγάλο βάθος στο ρόστερ του και αυτό είναι που θα του δώσει διάρκεια για την επίτευξη του στόχου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις