Επιστρέφει ως βασικός ο Ζγκούρι στον Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο της Καρδίτσας. Στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του τραυματία Σάκη Σάββα, ο οποίος συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία.

Ο Βασίλης Σαχινίδης κερδίζει μέρα με την ημέρα το χαμένο έδαφος, από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πάνω από ένα μήνα και σύντομα θα είναι σε θέση να ενισχύσει και πάλι την ομάδα. Καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς και το πιθανότερο είναι να τον δούμε να επιστρέφει στην ενεργό δράση στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Πανθεσσαλικό στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο Αστέριος Γιακουμής ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τη Νίκη (δεν αγωνίστηκε με τον Αστέρα) και αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα.

Σε σχέση με το παιχνίδι στην Ιτέα, ο Περικλής Αμανατίδης αναμένεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα. Πέρα από τον Γιακουμή, ο οποίος εκτός απρόοπτου θα καθίσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια, όπως όλα δείχνουν βασικός θα αγωνιστεί και ο Αντώνης Ζγκούρι. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έδειξε την περασμένη αγωνιστική πως ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και αναμένεται να είναι ακόμη πιο δυνατός και έτοιμος την Κυριακή, έχοντας μία εβδομάδα, επιπλέον, προπονήσεων. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Στάθης Ρόκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις