Έμφαση στην τακτική από Κούτση

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου συνεχίστηκε την Παρασκευή (23/11) η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής, κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων παρακολούθησε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ να λαμβάνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, καθώς οι Βασίλης Ρόβας και Φάμπιο Ταβάρες προπονήθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, δίχως να διαμαρτυρηθούν για ενοχλήσεις, ύστερα από αρκετές μέρες. Βάσει αυτού, δεν αποκλείεται οι δύο ποδοσφαιριστές να θέσουν τους εαυτούς τους στη διάθεση του Γιώργου Κούτση, ο οποίος καλείται να επιλέξει την 18αδα της Κυριακής… “πονοκεφαλιάζοντας” ευχάριστα. Βέβαια, η αυριανή τελευταία προπόνηση, πριν το παιχνίδι, θα είναι καθοριστική για να διαπιστωθεί η ετοιμότητα των Ρόβα και Φάμπιο, με το τεχνικό τιμ της Νίκης να συμβουλεύεται και τον ιατρό της ομάδας, προκειμένου να λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Από ‘κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Κούτσης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο τακτικό κομμάτι, σε μία από τις σπάνιες περιπτώσεις προπονήσεων που κατάφερε να το πράξει, κατά τη θητεία του στην ομάδα! Συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό, το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα της Νίκης, το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν επέτρεπε στον Αθηναίο τεχνικό να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στην τακτική και να “περάσει” τα δικά του στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Από ‘δω και πέρα, αφού κι ο αγωνιστικός “Γολγοθάς” της Νίκης πέρασε, θα έχει τη δυνατότητα να διορθώσει τα λάθη που έχει εντοπίσει και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το αγωνιστικό πρόσωπο των κυανόλευκων, βάσει της δικής του φιλοσοφίας, φυσικά.

Η προετοιμασία, ενόψει Αχιλλέα, θα ολοκληρωθεί αύριο, με προπόνηση ξανά στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, σε πιο ήπιους ρυθμούς, με το προπονητικό τιμ να αποφασίζει για την αποστολή της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις