Δύο οι απουσίες του ΓΣ Αλμυρού για το ματς με τη Στυλίδα

Εκτός έδρας δοκιμασία περιμένει τον Γ.Σ. Αλμυρού για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν στη Στυλίδα με την τοπική ομάδα, με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον Θησέα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος».

Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει ο Γ.Σ. Αλμυρού στο αυριανό παιχνίδι. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι τιμωρημένοι Πάβλι Βανγκέλι και Στέλιος Αλεξανδρής. Ο πρώτος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Θησέα, ενώ ο δεύτερος θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής που του είχε επιβληθεί.

Στη διάθεση του Στέλιου Αρσένου βρίσκονται οι: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Γιώργος Δημητρίου, Χρήστος Μπακάλης, Κώστας Χατζής, Ηλίας Γκίκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις