Το “Κονάκι” πήρε το Ανεπίσημο. Μεγάλος κερδισμένος το βολιώτικο μπάσκετ (photos)

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με την παρουσία και αξιωματούχων της FIBA (Βιρόβνικ), παραγόντων, προπονητών και παικτών, το ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ Ερασιτεχνών παλαιμάχων στο Πολιτιστικό Άλσος της Ν. Ιωνίας.
Το “Κονάκι” που κέρδισε την ομάδα “Ολέ ο Ταύρος” ήταν ο νικητής της κατηγορίας των Επισήμων αθλητών, ενώ οι “Μυρμιδόνες” κατέκτησαν τον τίτλο στην κατηγορία των Ανεπισήμων επικρατώντας των Boombers…

 


Γι’ άλλη μια χρονιά το ανεπίσημο τουρνουά, ο μεγαλύτερος αθλητικός θεσμός του καλοκαιριού στο Βόλο, έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες αθλητές να παίξουν το άθλημα που αγαπούν σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.
Με το ΚΟΝΑΚΙ αγωνίστηκαν οι: Καραγεώργος, Σινάνης, Γιωτόπουλος, Κουτίνας, Τσώλης, Καραρήγας, Διανέλλος, Πουργιάς, Σκαμάγκας και Πολίτης που ήταν και ο κόουτς της πρωταθλήτριας ομάδας.
Με τη φιναλίστ ΟΛΕ ο ΤΑΥΡΟΣ αγωνίστηκαν οι: Μουχαρέμ, Τζούμας, Τύμπας, Καρπέτης, Αχριάνης, Καραμανλής, Καραθάνος, Κανούλης, Τάσσος και Κέτουλας ως παίκτης-προπονητής. Σημαντική συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης είχαν οι Σύνδεσμοι Διαιτητών και Κριτών Μπάσκετ των οποίων τα μέλη έδιναν καθημερινά το παρών, όπως και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου. Φυσικά μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι αθλητές οι οποίοι έβαλαν “πλάτη” για τη φετινή διοργάνωση.
Μακάρι ο εξαιρετικός αυτός θεσμός για τ’ αθλητικά δρώμενα της περιοχής να συνεχιστεί με την ίδια εδιάθεση και συμμετοχή και τα επόμενα χρόνια
Το goalpost.gr σας μεταφέρει στιγμιότυπα από τους τελικούς σ’ ένα φωτογραφικό αφιέρωμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις