Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα σεζόν και θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει το δύσκολο έργο, να οδηγήσει ξανά τους “ερυθρόλευκους” στη Σούπερ Λιγκ.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από την ΠΑΕ της Βολιώτικης ομάδας, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού και μάλιστα, σε συνεργασία με τους διοικούντες την ΠΑΕ προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμό της ομάδας.

Τον Απόστολο Χαραλαμπίδη εμπιστεύεται η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς είναι φιλόδοξος, διαθέτει εμπειρία, είναι γνώστης της κατηγορίας και μπορεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές μιας ομάδας με πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως ο Ολυμπιακός. Επίσης, ο Χαραλαμπίδης είναι της ίδιας σχολής με τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλου και διαθέτει την ίδια φιλοσοφία για επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως ο «Έλε».

Το Goalpost.gr ήταν αυτό που πρώτο είχε γράψει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στις 14/7 και το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε πλήρως: Χαραλαμπίδης και Τζαναβάρας για Ολυμπιακό Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις