Γρηγοριάδης: Με τέτοιους ποδοσφαιριστές δεν φοβάσαι τίποτα (vid)

Ο Κώστας Γρηγοριάδης και οι συνεργάτες στο τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου κατάφεραν να πραγματοποιήσουν εξαιρετική διαχείριση της ομάδας τους στον Αλμυρό, κατακτώντας το τρίποντο και μάλιστα με ανατροπή. Ο προπονητής τερματοφυλάκων της βολιώτικης ομάδας, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του προπονητή όχι μόνο στον αγώνα αλλά και σε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Αναλυτικά:

«Είχαμε να διαχειριστούμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα που έχω περάσει κι εγώ με τον Λάκη τον Μπακάλη, μια ομάδα με ποιότητα ποδοσφαιριστών κι έναν πολύ καλό προπονητή, με καινούριες ιδέες.  Καταφέραμε και πήραμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν. Σχεδιάσαμε όλη την εβδομάδα το παιχνίδι του Αλμυρού. Κάποια στιγμή δεν μας βγήκε, γύρισε τούμπα το παιχνίδι με το 1-0, αλλά ισοφαρίσαμε πολύ γρήγορα και με μια εσωτερική αλλαγή, περνώντας ένα δεύτερο φορ, πιέσαμε ακόμα πιο ψηλά και κάναμε το 1-2.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Νίκης για την υποστήριξη, τον κόσμο και την ομάδα του Αλμυρού για την φιλοξενία και εύχομαι στον φίλο μου τον Στέλιο Αρσένο να κοουτσάρει ομάδα Α’ και Β’ Εθνικής».

Για το αν τον άγχωσε η κρισιμότητα του αγώνα:

«Και στο παρελθόν άλλες δύο φορές διαχειρίστηκα τέτοιες καταστάσεις. Και μάλιστα τη μία βγήκαμε Β’ Εθνική με τον κ. Πάτση, όταν πήραμε το διπλό στον Αετό Σκύρδρας. Ούτε με φόβισε, ούτε με άγχωσε αυτή η κατάσταση. Όταν έχεις τέτοιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρώτα έχουν αξίες ως άνθρωποι κι έπειτα αξίες ως ποδοσφαιριστές δεν φοβάσαι τίποτα».

Για την αλλαγή σε 3-5-2

«Το 1-1 θα μας άφηνε πίσω απ’ την κορυφή κι έπρεπε να διαχειριστούμε το ματς έτσι ώστε να πάρουμε το τρίποντο. Βγάλαμε έναν στόπερ, πέρασε ο Αναστασίου ως δεύτερο φορ, πιέσαμε ψηλά και μας βγήκε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις