Τι παίκτες ψάχνει ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο

Εξαιρετική πορεία κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ηγείται του βαθμολογικού πίνακα στη Super League και βρίσκεται στο +6 από τους διώκτες του. Ωστόσο, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο συζητούν την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ ενόψει Ιανουαρίου.

Το πλάνο στον «Δικέφαλο του Βορρά» αφορά την απόκτηση δύο αριστεροπόδαρων ποδοσφαιριστών, ενός ακραίου επιθετικού κι ενός αμυντικού. Παραπάνω κινήσεις θα γίνουν μόνο αν προκύψει κάποια αποχώρηση παίκτη.

Στον ΠΑΟΚ αναζητούν έναν καθαρό εξτρέμ, που θα παίζει αριστερά, τόσο στη γραμμή, αλλά και στο ένας εναντίον ενός, καθώς δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης στο ρόστερ. Αναζητά δηλαδή έναν παίκτη με χαρακτηριστικά που είχε ο Μακ.

Όσον αφορά την άμυνα, υπάρχουν σκέψεις είτε για αριστερό μπακ, είτε για αριστερό στόπερ. Ο Τόσκα καλύπτει αυτό χώρο, ενώ το μέλλον του Χατσερίδη παραμένει αβέβαιο. Ο 31χρονος αμυντικός δεν έχει «τελειώσει» από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Λουτσέσκου δεν τον λογίζει ως βασική λύση.

Το προφίλ των παικτών που θα αποκτηθούν είναι συγκεκριμένο, καθώς στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν στόχους, έχοντας ως πρότυπο τον Ζαμπά. Δηλαδή νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με την προοπτική μεταπώλησης. Εξάλλου, ένας από τους στόχους της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι να αρχίσει να πουλάει παίκτες και όχι μόνο να αγοράζει.