Αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β. στο ματς με Φωκικό

Στο δημοτικό γήπεδο της Άμφισσας με αντίπαλο τον Φωκικό αγωνίζεται την Κυριακή 9/12 στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου, με στόχο την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, το σίγουρο είναι πως θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα ορισμένοι παίκτες, που είτε έπαιξαν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο με την Αναγέννηση, είτε δεν αγωνίστηκαν καθόλου. Έτσι, θα δούμε και πάλι να παίζουν, ως βασικοί, οι Ναζίμ, Σερτζίνιο, Φλίγκος, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο Γιακουμής ή θα διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα ο Παλιούρας.

Με εξαίρεση το ντέρμπι με τη Νίκη, στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα, σε όλα τα υπόλοιπα ματς εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, σημειώνοντας συνολικά εννέα γκολ. Από δύο στα ματς με Οικονόμο Τσαριτσάνης, Θησέα, και Αστέρα Ιτέας, ενώ τρία γκολ πέτυχαν στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Σελλάνων.

Θυμίζουμε, πως πρώτοι σκόρερ της ομάδας είναι οι Φλίγκος και Σερτζίνιο, οι οποίοι έχουν σημειώσει από έξι τέρματα, ενώ τέσσερα γκολ έχουν πετύχει οι Ζγκούρι και Ναζίμ.

Ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί συνολικά πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα εκ των οποίων τα τρία στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΑΟ Σελλάνων και Αναγέννηση Καρδίτσας. Το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Περικλή Αμανατίδη, το οποίο έχει συζητήσει με τους παίκτες και έχει να κάνει με την έλλειψη συγκέντρωσης σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις