Συμφώνησε με Γιακουμάκη η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Γιώργος Γιακουμάκης, τα έχει βρει σε όλα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην οποία είναι προπονητής ο πρώην του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, σύμφωνα με τη σελίδα του Ισραήλ, “Walla”.

Μάλιστα, η Μακάμπι βρίσκεται, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ένωση για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού. Αντικείμενο διαφωνίας των δύο ομάδων είναι η οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2019 και μένει να φανεί εάν θα βρεθεί η “χρυσή τομή”.

Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Κρητικού φορ για να πει το “ναι” στους Ισραηλινούς φαίνεται ότι έπαιξε η επιμονή του Βλάνταν Ίβιτς, έτσι όπως διατυπώθηκε μέσω της συνομιλίας των δύο πλευρών. Το συμβόλαιο του στην Ένωση λήγει το 2021 κι εφέτος έχει έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές (έχει σημειώσει 1 γκολ).

Ο Γιακουμάκης πήγε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017, προερχόμενος από τον Πλατανιά. Πέρυσι με την ΑΕΚ κατέγραψε 21 συμμετοχές και 2 γκολ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος στο Ισραήλ. Σε 12 ματς έχει μαζέψει 30 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Μπνέι Γιεχούντα έχει 22.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις