Χωρίς Παπουτσογιαννόπουλο ο Ολυμπιακός με Αχιλλέα Νεοκ.

Ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Φωκικό, με τον 24χρονο αμυντικό να αισθάνεται τράβηγμα στο αριστερό του πόδι. Υποβάλλεται σε θεραπεία και δεν θα είναι στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η επιστροφή του στην ομάδα αναμένεται, πλέον, τη νέα χρονιά, καθώς ως γνωστόν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής διακόπτεται για τρεις εβδομάδες και επαναρχίζει την Κυριακή των Φώτων στις 6 Ιανουαρίου (στην αυλαία του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Αλμυρό εκτός έδρας).

Με δεδομένη και την απουσία του Σάκη Σάββα, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καλύψει το κενό που δημιουργείται στο δεξί άκρο της άμυνας εκ των έσω. Μέσα στην εβδομάδα θα φανεί ποιος παίκτης θα κληθεί από τον Περικλή Αμανατίδη να αγωνιστεί ως δεξιός μπακ.

Χθες η ομάδα είχε ρεπό, ενώ από σήμερα Τετάρτη άρχισε ουσιστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν νωρίς το μεσημέρι στο γήπεδο του Αερινού, καθώς στις 5 το απόγευμα θα παραβρεθούν στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Ολυμπιακός, σε συνεργασία με το κατάστημα public στο Βόλο στις 17.00 και είναι αφιερωμένη στην «Κιβωτό του Κόσμου».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις