Στην Κρήτη με Ηρόδοτο σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος

Στην Κρήτη με τον Ηρόδοτο αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο ΝΠΣ Βόλος για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Επίσης, σήμερα Σάββατο διεξάγονται άλλα τρία παιχνίδια για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν την πέμπτη νίκη τους εκτός έδρας (συμπεριλαμβανομένου και αυτής με τη Δόξα Δράμας την οποία πήραν στα «χαρτιά»), προκειμένου να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη στιγμή και μετά την πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ο ΝΠΣ Βόλος έχει 22 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον δεύτερο της κατάταξης Απόλλωνα Λάρισας και έξι από την Κέρκυρα που ακολουθεί στην 3η θέση.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο αναχώρησε χθες για την Κρήτη με ανεβασμένη ψυχολογία και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και με 12 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Ηρόδοτος δεν έχει ισοπαλία στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει, μετρώντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε οδικώς για την Αθήνα και από εκεί μετέβη αεροπορικώς στην Κρήτη. Αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΝΠΣ Βόλος, καθώς οι Πίτου Γκαρσία και Αντώνης Ντεντάκης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, με τον Χουάν Φεράντο να μην τους έχει στη διάθεσή του.

Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Πέντα, Ρούσσος, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Κορέλας, Λούκας και Πίσπας.
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σπύρος Ζαμπάκας από την ΕΠΣ Ηπείρου. Βοηθοί θα είναι οι Θανάσης Θανασιάς από την ίδια Ένωση και Δαυίδ Πριονάς από την ΕΠΣ Ευβοίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την ΕΠΣ Χανίων και παρατηρητής ο Χαράλαμπος Κωστούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις