Ιμεράι: Σύντομα οι πρώτες ανακοινώσεις

Τις ευχές του για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε έστειλε ο Νίκος Ιμεράι, μέσω του ραδιοφώνου «ΣΠΟΡ FM 89.5» και της εκπομπής «Αθλητισμός χωρίς όρια». Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας του στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αισιόδοξος για τη συνέχεια και προανήγγειλε σύντομα ανακοινώσεις, σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα έκανε μία αξιόλογη πορεία, μέχρι τώρα, στο φετινό πρωτάθλημα. Έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα που είναι χτισμένη για πρωταθλητισμό, είμαστε μέσα στους στόχους μας και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, όπως γίνεται σε όλες τις ομάδες και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

Ολοκληρώνοντας τη δήλωσή του ο Νίκος Ιμεράι έκανε αναφορά για ανακοινώσεις που θα υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες κι ευχήθηκε “χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία” σε όλον τον κόσμο:

«Το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές έχουν πενθήμερο ρεπό και με την επιστροφή τους θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.

Η ομάδα πέρα του ότι έχει κάνει έναν καλό πρώτο γύρο, έχει, παράλληλα, νοικοκυρευτεί σε μεγάλο βαθμό και διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της, των τελευταίων χρόνων.

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις