Έρχεται Βόλο για Ολυμπιακό ο Νιγηριανός Τζόνσον

Στο Βόλο για λογαριασμό του Ολυμπιακού πρόκειται να έρθει ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος, Μάρσαλ Μφον Τζόνσον, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr. Πρόκειται για 25χρονο ανασταλτικό μέσο, πανύψηλο (1.92μ.), ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στην σλοβένικη Γκόριτσα, στην οποία κατέγραψε 15 συμμετοχές. Ο Τζόνσον, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί…

…και στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ξεκίνησε την καριέρα του από την Άκβα Γιουνάιτεντ, ομάδα της πατρίδας του, ενώ το 2009 πήρε μεταγραφή για την βελγική Γιούνιον Σεντ Γκιλουάζ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στην επίσης βελγική Ούπεν, για να δοθεί κατόπιν δανεικός στην ουγγρική Χόνβεντ την περίοδο 2011-12. Η Χόνβεντ απέκτησε τα δικαιώματά του, μετά από μια πολύ καλή χρονιά που είχε, παίζοντας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Βουδαπέστης (2012-13), πριν πάρει μεταγραφή στην Γκόριτσα.
Ο Τζόνσον θα έρθει στο Βόλο για να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις