Έριξε… βόμβα με Μάντζιο ο Ολυμπιακός Βόλου

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι»… τάραξαν τα νερά της Γ’ Εθνικής, έκαναν την υπέρβαση και έφεραν στην ομάδα έναν επιθετικό πολυτέλεια όχι μόνο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και για τη μεγαλύτερη κατηγορία.
Ο Βαγγέλης Μάντζιος είπε το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου και έρχεται να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν το στόχο της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ και με την προοπτική να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί μόνο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, στην πολυετή καριέρα του, καθώς και στο εξωτερικό (σε Γερμανία, Κύπρο, Πορτογαλία και Αζερμπαϊτζάν).
Ο Βαγγέλης Μάντζιος αναμένεται σήμερα στο Βόλο για να υπογράψει και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».
Ο Μάντζιος γεννήθηκε στις 22/4/1983 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο, παίζοντας στην ομάδα της Ν. Σμύρνης για τέσσερα χρόνια (2001-2005). Πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, παίζοντας δυόμιση χρόνια, για να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2008 στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Στην Μπουντεσλίγκα κατέγραψε 10 συμμετοχές και ένα γκολ, για να επιστρέψει μετά από έξι μήνες στον Παναθηναϊκό. Αγωνίστηκε έξι μήνες στον Ανόρθωση, επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μαρίτιμο, δίχως όμως να καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού, παίζοντας μόλις σ’ ένα παιχνίδι στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι του 2011 πήγε στον ΟΦΗ. Την περίοδο 2012-13 πήγε για έξι μήνες στο Αζερμπαϊτζάν και με την Μπακού αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια, σημειώνοντας δύο γκολ. Επέστρεψε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2013 για λογαριασμό του Ατρομήτου. Το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή για τον Λεβαδειακό, όπου έκανε πολύ καλές χρονιές μέχρι και το 2017 (101 συμμετοχές, 34 γκολ). Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο έπαιξε σε έξι παιχνίδια.
Συνολικά μετρά 273 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ και 71 γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις