Αμανατίδης: Πολλά τα οφέλη, πέρα από τη νίκη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Περικλής Αμανατίδης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, πως τα οφέλη για την ομάδα του ήταν πολλά, πέρα από τη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των “ερυθρολεύκων”: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, γιατί παίχτηκε ένα παιχνίδι σε πάρα πολύ δύσκολο γήπεδο. Η προσπάθεια που κάναμε ήταν αυτή που έπρεπε και η συγκέντρωση των παικτών μας, μπορώ να πω, ότι ήταν πολύ μεγάλη. Από το παιχνίδι είχαμε πολλαπλά οφέλη. Θέλαμε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε, χωρίς να αφήσουμε εκτός παιχνιδιού ποδοσφαιριστές, προκειμένου να έχουν ρυθμό, αλλά και κάποιοι παίκτες, που ήταν στο όριο καρτών, να μη δεχθούν κάρτα. Φεύγουμε από την Στυλίδα με μία ικανοποίηση, γιατί τα οφέλη μας ήταν αυτά που θέλαμε. Πιστεύω, ότι η ομάδα μας έχασε σε πολύ λίγες στιγμές τη συγκέντρωσή της. Όλοι στο τμήμα έχουν καταλάβει, ότι αυτή τη στιγμή κανένας δεν έχει δικαίωμα να μην είναι συγκεντρωμένος. Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε μία πολύ μεγάλη μάχη».

Για το αν η ομάδα έκανε διαχείριση παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο: «Ναι, πράγματι, στο δεύτερο ημίχρονο έγινε διαχείριση του παιχνιδιού. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν κυνηγήσαμε και τρίτο γκολ. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο τέρμα, οι παίκτες μας, όμως, επειδή έβαλαν γρήγορα τα γκολ, είχαν το μυαλό τους σε κάτι μεγάλο, που θέλουν να πιστεύουν ότι έρχεται».

Για το ντέρμπι με τη Νίκη που έρχεται: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι από το αρχικό σκεπτικό μας, γιατί η ομάδα από την πρώτη μέρα κάνει πρωταθλητισμό. Νομίζω, ότι στο γήπεδο σε μία εβδομάδα θα αμφισβητήσουμε την πρώτη θέση και τη βαθμολογία. Είναι καθαρό το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε, αμφισβητώντας τη βαθμολογία και διεκδικώντας την Κυριακή την πρώτη θέση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις