Με τον αέρα του πρωτοπόρου ο Ολυμπιακός B. κόντρα στο Μακρυχώρι (pregame)

Τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, καιρού επιτρέποντος, αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας ο Ολυμπιακός Βόλου για την 20η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.


Οι «ερυθρόλευκοι» ύστερα από την επιτυχία στο ντέρμπι με τη Νίκη θέλουν να σημειώσουν άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου, ξεπερνώντας άλλο ένα εμπόδιο στο δρόμο προς την άνοδο.
Ο Περικλής Αμανατίδης επεσήμανε όλη την εβδομάδα στους παίκτες τις δυσκολίες του παιχνιδιού, οι οποίες γίνονται ακόμη μεγαλύτερες λόγω και των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.


Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ντέιβιντ Ναζίμ και Αντώνη Ζγκούρι. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αναλυτικά διαθέσιμοι είναι οι Γιακουμής, Παλιούρας, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολακάκης, Καναβός, Κόλα, Ριζογιάννης, Ρόκας, Λώττας, Πατσής, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Φλίγκος και Μάντζιος.

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τους Χρήστο Δεμερτζή και Νικόλαο Δεμερτζή, επίσης από την ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κόκκαλης από την ΕΠΣ Τρικάλων.
Ο Σιδηρόπουλος είναι έμπειρος διαιτητής, βρίσκεται στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών από το 2013 και φέτος έχει «σφυρίξει» σε οκτώ παιχνίδια της Γ’
Εθνικής. Αυτό είναι το πρώτο ματς του Ολυμπιακού που διευθύνει. Πέρυσι ήταν στους πίνακες διαιτητών της Φούτμπολ Λιγκ.
Να τονίσουμε, πως την περίοδο 2016-17 ο Σιδηρόπουλος είχε «σφυρίξει» στο παιχνίδι Ολυμπιακός Β.-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 4-1 στις 10/5/2017.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις