Ολυμπιακός Β.: Έξι νίκες σερί, τέσσερα ματς χωρίς να δεχθεί γκολ

Έξι σερί νίκες μετρά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Ολυμπιακός Βόλου. Μετά την ήττα στα Μετέωρα στις 20 Ιανουαρίου (μοναδική στο πρωτάθλημα), στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν κατά σειρά του Γ.Σ. Αλμυρού στο “Αθ. Ραγάζος” (εξ αναβολής), του Πιερικού με 2-1 στην Κατερίνη, του Θησέα με 2-0 στο Πανθεσσαλικό, της Στυλίδας με 2-0 εκτός έδρας, της Νίκης στο ντέρμπι με 2-0, ενώ όπως προαναφέραμε οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 1-0 το Μακρυχώρι στην Καρδίτσα.

Μάλιστα, αξίζει να τονίσουμε, πως στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη έχουν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, ενώ έχουν πετύχει συνολικά επτά γκολ. Αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός να βρίσκεται και πάλι στην κορυφή του ομίλου, υπερτερώντας της Νίκης στην ισοβαθμία και να είναι, πλέον, το πρώτο φαβορί για την απευθείας άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Μένουν ακόμη έξι αγωνιστικές (ο Ολυμπιακός θα δώσει πέντε ματς, καθώς υπάρχει και το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας το οποίο θα πάρει στα «χαρτιά»), με το βολιώτικο συγκρότημα να έχει τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας και μόλις ένα μακριά από το Βόλο, αυτό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την προτελευταία αγωνιστική.

Το βολιώτικο συγκρότημα κρατά την τύχη στα χέρια του, τη στιγμή που δεν είναι πλέον σε θέση κυνηγού, αλλά η πρωτιά του ομίλου εξαρτάται αποκλειστικά από τα δικά του αποτελέσματα.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις