Ο Βουρνέλης στο Ολυμπιακός Β.-Αστέρας Ιτέας

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Ιτέας, την Κυριακή 3/3 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό θα διευθύνει ο Ματθαίος Βουρνέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Ηλία Παπαδόπουλο και Αργύρη Νταβέλα, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο Βουρνέλης είναι διαιτητής εθνικών κατηγοριών από την περίοδο 2009-10. Τα δύο τελευταία χρόνια είναι διαιτητής Β’ Εθνικής και φέτος έχει «σφυρίξει» σε τρία ματς της Football League (ΝΠΣ Βόλος-Εργοτέλης 1-1, Αιγινιακός-ΝΠΣ Βόλος 1-4 και την περασμένη Κυριακή Δόξα Δράμας-Πλατανιάς 2-2).  Αυτό είναι το πέμπτο φετινό παιχνίδι Γ’ Εθνικής που διευθύνει και το πρώτο του Ολυμπιακού.

Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 είχε «σφυρίξει» σε δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου και συγκεκριμένα το ματς με τον Θεσπρωτό στο Βόλο (3-0 στις 25/1/2017) και το ντέρμπι με τη Νίκη, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 4-0 (21/4/2017).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις