Ρόκας: Ελάτε στο γήπεδο, στηρίξτε τον Ολυμπιακό Βόλου

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Ολυμπιακός κρατά την πρωτιά στον 4ο όμιλο, που οδηγεί απευθείας στη Φούτμπολ Λιγκ. Μένουν τέσσερα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχει το Σάββατο και ο τελικός του Κυπέλλου με τον Αίαντα Σούρπης στο Πανθεσσαλικό. Ο αρχηγός της ομάδας, Στάθης Ρόκας, με δηλώσεις του κάνει κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει με την μαζική παρουσία του στο γήπεδο την προσπάθεια των παικτών των «ερυθρολεύκων», τώρα την πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε μπροστά μας πέντε παιχνίδια, μαζί με το ματς του κυπέλλου, το οποίο και αυτό το βλέπουμε με μεγάλη σοβαρότητα, καθώς θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μέχρι και το τελευταίο του πρωταθλήματος. Τα κεφάλια μέσα, δουλειά πολλή στο γήπεδο για να πετύχουμε τον τελικό στόχο, που δεν είναι άλλος από το να αλλάξει κατηγορία η ομάδα. Γιατί όλοι ξέρουμε πολύ καλά, πως ο Ολυμπιακός δεν αξίζει να βρίσκεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας μας βοήθησε πάρα πολύ μέχρι το τέλος. Θέλω να πω, ωστόσο, πως δεν είναι μόνο αυτός ο κόσμος του Ολυμπιακού. Έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές όλοι μαζί εδώ. Είμαι ένας από αυτούς που έχω ζήσει την ομάδα στην Ευρώπη. Έχω ζήσει γεμάτο το Πανθεσσαλικό. Έχω ζήσει γεμάτο το ΕΑΚ. Ελάτε στο γήπεδο να στηρίξετε αυτή την ομάδα. Το αξίζει και με το παραπάνω. Μετά την πολύ καλή ομάδα που είχαμε το 2010 στη Σούπερ Λιγκ, αυτοί οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι οι καλύτεροι και ως χαρακτήρες. Ελάτε στο γήπεδο και στηρίξτε την ομάδα. Το χρειαζόμαστε όλοι μας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Περιμένω, όμως και εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου, τους οποίους έχω πει πάρα πολλά πράγματα για τον κόσμο, ως πιο παλιός παίκτης της ομάδας, να δουν την πραγματική δυναμική του Ολυμπιακού Βόλου».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις