Ισοπαλία στο φινάλε… για Αγ. Παρασκευή με Αγ. Άννα

Σε αναμέτρηση  που διεξήχθη στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής και δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτική έχοντας πάρα πολλές διακοπές κι ελάχιστο χρόνο παιχνιδιού, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, η τοπική ομάδα και η Αγ. Άννα ήρθαν ισόπαλες 2-2,  με το σύνολο των τερμάτων να επιτυγχάνεται στο δεύτερο μέρος του αγώνα και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις, σε ένα φινάλε εντυπωσιακό σε σχέση με ότι προηγήθηκε.

Ως αδικημένους από το τελικό αποτέλεσμα θεωρούν τους εαυτούς τους οι γηπεδούχοι, με βάση τις ευκαιρίες τους συνολικά στον αγώνα,  αν και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με πέναλτι, το οποίο σωστά υποδείχθηκε από τον διαιτητή Νικόπουλο.

Στο 55’ ο Ρακής έγινε αποδέκτης της μπάλας, μετά από ενέργεια του Κατσαγεωργίου και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 60’ ο Σ. Ζιάγκας ισοφάρισε σε 1-1 για την Αγ. Αννα, με αριστερό γυριστό σουτ εντός περιοχής, νικώντας τον Τσιτσιρίγκο που εμφανίστηκε για πρώτη φορά φέτος κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων, καθώς ως τώρα απείχε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στο 91’ από εκτέλεση πλάγιου άουτ από αριστερά, η μπάλα ήρθε στον Φιλατζικιώτη που από πλάγια θέση έκανε εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό διαγώνιο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο απέναντι “παραθυράκι”, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα κι έγραψε το 1-2.

Αυτό όμως δεν έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, αφού το αμέσως επόμενο λεπτό (92’), ο Κατσαγεωργίου ανατράπηκε καθαρά από τον Πετσιμέρη, σε μια φάση που ο ποδοσφαιριστής της Αγ. Παρασκευής κινούνταν μακριά από τον άξονα του τέρματος κι αριστερά, με αποτέλεσμα να υποδειχθεί το πέναλτι που αδιαμαρτύρητα δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι. Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Σιόβας (93’), που διαμόρφωσε το τελικό 2-2, αφού με τη σέντρα ο διαιτητής σφύριξε και το τέλος της αναμέτρησης.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Μαστακούλης (70’ Χρόνης), Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης (46΄ λ. τρ. Ιωακειμίδης), Τσίλογλου, Κατσαγεωργίου, Παπαδήμος, Σιόβας, Μαρμαρινός (57’ Πάσα), Ρακής

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Βαν Ντε  Γουίχε, Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος, Σκοπός, Πετσιμερης, Σ. Τσιουρέλης (46’ Σφάκας), Σ. Ζάγκας, Ζαρίφης (46’ Φιλατζικιώτης), Αντωνίου (65’ Κολώνιας), Κ. Τσιουρέλης (75’ Ελ. Πασχάλης), Χατζητρακόσιας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις