Ολυμπιακός Β.: Τώρα είναι η ώρα του κόσμου

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούν μαζικά κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στα τρία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με στόχο την επίτευξη της ανόδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:
«Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την ευκαιρία των τριών τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος καλεί όλους τους φίλους και οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να σταθούν μαζικά κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα που όλη την χρονιά μας έκανε υπερήφανους.
Τώρα είναι η ώρα του κόσμου της ομάδας μας να αποδείξει ξεκινώντας από τον αγώνα της Κυριακής με τον Φωκικό την δυναμική του και ότι τίποτε και κανένας δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία της ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Ο Ολυμπιακός Βόλου, οι υποστηρικτές του και οι άνθρωποι που «ματώνουν» καθημερινά για αυτόν, έχουν δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις και τα εχέγγυα για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς και οι φίλαθλοι του να ξέρουν, ότι ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει και το αποτέλεσμα του θα είναι πάλι επιτυχημένο, σε αντίθεση των επιθυμιών ορισμένων «καλοθελητών».
Τώρα είναι η ώρα της ολοκλήρωσης μίας εξαιρετικής και δύσκολης πορείας που ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο του 2017.
Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου το Δ.Σ. του συλλόγου μας θα προβεί σε πλήρη απολογισμό των πεπραγμένων και θα ειπωθούν όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου.
Τώρα παίζουμε ποδόσφαιρο, τα υπόλοιπα εν καιρώ.
Δεν ξεχνάμε. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα».