H αποστολή ΝΙΚΗΣ στην Τσαριτσάνη

Με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, η Νίκη Βόλου θα μεταβεί αύριο (30/03) στην Τσαριτσάνη όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Οικονόμο. Οι κυανόλευκοι δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών καθώς ο έτερος ανταγωνιστής για τον τίτλο του πρωταθλητή φιλοξενεί τον Φωκικό, έχοντας ευκολότερο έργο.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς θα στερηθεί για ακόμη μία αγωνιστική τις υπηρεσίες του Αλέξα Βουκομάνοβιτς, ο οποίος αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης προς το τέλος της άλλης εβδομάδας. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που θα δώσει «μάχη» να μην ηττηθεί φτάνοντας πιο κοντά στον στόχο της σωτηρίας της.

Μετά την τελευταία, χαλαρή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αποτελούν την αποστολή της ομάδας. Αυτοί είναι οι εξής: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Εράλ Τσουλχάι, Χρήστος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας. Βασίλης Ρόβας, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Λόρι Κέρι, Γιώργος Ιορδανίδης, Απόστολος Τσιώλης, Σταύρος Βουρδάκης, Γιάννης Ντινιωτάκης, Κώστας Δεμηρζότγλου, Λάζαρος Μαντζίρης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις