Έ-Χ-ασε την επαφή της με την κορυφή στην Τσαριτσάνη

Την επαφή της με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχασε η Νίκη Βόλου, που παραχώρησε “λευκή” ισοπαλία στην Τσαριτσάνη κόντρα στον Οικονόμο. Σ’ ένα μοιρασμένο παιχνίδι το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο καθώς οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ψυχωμένοι και πέτυχαν τον στόχο τους που ήταν σε πρώτη φάση ο βαθμός της ισοπαλίας. Αντίθετα η Νίκη Βόλου δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα που θα τις έδινε το τρίποντο. Η βολιώτικη ομάδα δίκαια διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 59’ όταν η μπάλα σταμάτησε σε χέρι παίκτη του Οικονόμου.

 

Περισσότερα σε λίγο…

 

Το φιλμ του αγώνα

1ο ημίχρονο

1’ Έναρξη

11’Λάθος γύρισμα του Τσακάλι προς τον Νούσια, προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί ο Μαντζίρης, όμως ο πορτιέρε των γηπεδούχων πρόλαβε κι έδιωξε σε πλάγιο

17’ Σουτ του Καραλούλη, μπλοκάρει εύκολα ο Αποστολίδης

19’ Σέντρα του Μέτσε, κεφαλιά του Καρτσαμπά, άουτ η μπάλα

20’ Τετ α τετ του Χάμου με τον Αποστολίδη, ο τερματοφύλακας της Νίκης θα διώξει, στην επαναφορά ο Μουλτσιάς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς ο πορτιέρε της βολιώτικης ομάδας θα πει και πάλι “όχι”

23’ Σουτ του Ιορδανίδη μέσα από την περιοχή, δίπλα από δεξί δοκάρι του Νούσια η μπάλα

28’ Δίπλα από το δεξί “Γ” η μπάλα στην απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι

2ο ημίχρονο

46’ Έναρξη

74’ Σουτ του Γαλάνη, μπλοκάρει ο Αποστολίδης

77’ Ο Ντινιωτάκης θα μπει από τα πλάγια θα κάνει το σουτ η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης και του κόρνερ, ο Ντινιωτάκης θα κάνει τη συρτή παράλληλη σέντρα όμως κανείς παίκτης της Νίκης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα

80’ Ο Κέρι θα στοπάρει, θα κατεβάσει την μπάλα, όμως το σουτ δεν είχε δύναμη με τον Νούσια να μπλοκάρει εύκολα

95’ Τέλος του αγώνα

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Νούσιας, Χατζής, Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης, Μουλτσιάς (81’ λ.τρ. Κατσαμάγκας), Μπαλογιάννης (92’ Μπουμπουνάρας), Γανός (62’ Γκαμπέτας).

ΝΙΚΗ: Αποστολίδης, Μετούσι (71’ Ρόβας), Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Παπαδήμας, Τσεμπερίδης (64’ Τσιώλης), Μέτσε (86’ Καντούτσης), Κέρι, Δεμηρτζόγλου (64’ Ντινιωτάκης), Ιορδανίδης, Μαντζίρης.

Διαιτητής: Νικόλαος Μαρόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Βοηθοί: Θεόδωρος Αϊναλής και Νικόλαος Τυριακίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις