Σε καμπ της Εθνικής κορασίδων τρεις πολίστριες του Ο.Υ.Κ. Βόλου

Σημαντική διάκριση για τις πολίστριες του Ο.Υ.Κ.Β. Φωτεινή Μπένη, Ελένη Τσιμπερίδη, Χρυσάνθη Κουφιδάκη, αφού το Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχουν σε καμπ της Εθνικής Κορασίδων, για να αξιολογηθούν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Τάσο Παπαναστασίου.
Σχετικό δελτίο Τύπου έχει εκδώσει ο Ο.Υ.Κ.Β. και σε αυτό αναφέρονται τα εξής: «Τρεις αθλήτριες της υδατοσφαίρισης του συλλόγου μας θα συμμετάσχουν σε καμπ αξιολόγησης για την στελέχωση της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Κορασίδων (γεννηθείσες το 2004 και νεότερες). Πρόκειται για τις αθλήτριες Μπένη Φωτεινή, Τσιμπερίδη Ελένη και Κουφιδάκη Χρυσάνθη οι οποίες θα ταξιδέψουν στην Αθήνα το διήμερο 6-7 Απριλίου όπου στο κλειστό κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά θα προπονηθούν και θ’ αξιολογηθούν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας Κορασίδων κ. Τάσο Παπαναστασίου. Από τα καμπ αξιολόγησης θα προκύψει η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Κορασίδων που θα μετάσχει στο 1ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (7-14 Ιουλίου) στο Κίρισι.
Οι συγκεκριμένες κλήσεις, είναι το αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στο γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Ο.Υ.Κ. Βόλου με την καθοδήγηση του προπονητή κ. Ζαφείρη Μαρινάγη και των επιτυχημένων αποτελεσμάτων της ομάδας μας στα πρωταθλήματα που συμμετέχει. Μόλις δύο μήνες πριν, η ομάδα των κορασίδων κατέκτησε την 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας. Ταυτόχρονα ανοίγει διάπλατα ο δρόμος, για όλες τις αθλήτριες της ομάδας μας, να διεκδικήσουν με αξιώσεις την συμμετοχή τους σε αντίστοιχα καμπ αξιολόγησης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις