Σε βαθμολογικα αδιάφορη αναμέτρηση… ο Σαρακηνός, επικράτησε του Πυράσου

Ο Σαρακηνός επικράτησε του Πυράσου στο βοηθητικό του ΕΑΚ με 3-1, σε μία αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον (οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται μόλις ένα βαθμό για να σωθούν και μαθηματικά) και με λίγες φάσεις εκατέρωθεν.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν την ανωτερότητά τους γενικότερα, ενώ ο Πύρασος έχοντας και νέα παιδιά στη σύνθεσή του, θα μπορούσε να έχει εκμεταλλευτεί κάποια ξεσπάσματα στη διάρκεια των δυο ημιχρόνων και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.
Με τερματοφύλακα “ανάγκης”  τον Σταντζούρη παρατάχθηκαν οι φιλοξενούμενοι,  αφού και οι δύο τερματοφύλακες του Πυράσου είναι τραυματίες.

Από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τις δυο ομάδες, στις καθυστερήσεις σημειώθηκε αυτό του Πυράσου. Με δυο τέρματα στο β’ μέρος “καθάρισαν” το παιχνίδι οι γηπεδούχοι. Δυο γκολ από τα τρία πέτυχε ο Καλαμάτας, που κατέληξε… στο νοσοκομείο, μετά από τραυματισμό στο πρόσωπο, στη φάση του τρίτου γκολ της ομάδας του.

Το σκορ άνοιξε στο 37’ όταν ο Καλαμάτας εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο της άμυνας του Πυράσου, έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου (46’) υπήρξε μία φάση διαρκείας στα “καρέ” του Σαρακηνού, όπου οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διώξουν σωστά κι από μία “στραβοκλωτσιά”  ποδοσφαιριστή του Σαρακηνού, η μπάλα βρήκε αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γράντα και στη συνέχεια πέρασε για λίγο τη γραμμή τέρματος, πριν προλάβουν να διώξουν οι αμυνόμενοι, για να γίνει με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο το 1-1 για τον Πύρασο.

Στο 58’ ο Μόσιος κέρδισε τις κόντρες, πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας με αυτό τον εντυπωσιακό τρόπο το 2-1, για να έχουμε στο 73’ τον Καλαμάτα να κάνει το 3-1 με κεφαλιά, μετά από σουτ του Μόσιου κι απόκρουση του τερματοφύλακα του Πυράσου που έστειλε την μπάλα ψηλά, αλλά μέσα στη μικρή περιοχή.

Σε αυτή τη φάση ο σκόρερ του Σαρακηνού τραυματίστηκε στο πρόσωπο από άθελο χτύπημα αντιπάλου και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του χτυπήματος του,  με τις πρώτες εξετάσεις να δείχνουν ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Κουσκουρίδας Αναστασίου (67’ Ντούρο), Ρακής, Μοράλες, Γιαμαλής, Μπακάλης (46’ Θάνος), Καλαμάτας (73’ λ. τρ. Σιγαλάκος), Σιώμος, Κωνσταντάκος, Μόσιος (80’ Αλ. Γ. Σιώμος)

ΠΥΡΑΣΟΣ: Σταντζούρης, Στεργίου, Σιαμέτης, Αντωνιάδης (46’ Τσάκαλος) Γκίνης, Γιοβάνης (67’ Γ. Τσιάμης), Ζαχαράκης, Μπαρμπούτας (77’ Κοσμάς), Νούσιας, Δανιλόπουλος (69’ Κωστούλας), Φούκης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις