”Λευκή” ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Βόλου στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατά την επιστροφή του από το Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, έκανε μία στάση στη Λαμία. Στην πόλη της Φθιώτιδας, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν σήμερα το απόγευμα (Τετάρτη, 19/8, 19.00, Δημοτικό Στάδιο Λαμίας) το τρίτο και πιο δυνατό τους τεστ, απέναντι στην ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και ποδοσφαιριστές , αλλά και να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα από το παιχνίδι με τη Λαμία, η οποία στο περσινό πρωτάθλημα της Football League «άγγιξε» τα Play Off. Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε καλά στοιχεία και κράτησε ανέπαφη την εστία του για δεύτερο συνεχόμενο ματς, ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει «δίχτυα» και έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Χωρίς τέρματα το πρώτο μέρος
Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στους «ερυθρόλευκους». Ο Διαμαντόπουλος λίγο πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών του αγώνα έπιασε την κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Λεόν από εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά της Λαμίας να απειλήσει τον Ολυμπιακό. Ο Νεόφυτος προσπάθησε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Στρατηλάτη, αλλά εκείνη έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Βολιώτικης ομάδας. Μετά από μισή ώρα παιχνιδιού, ο Μοράν έπιασε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον πρώην «ερυθρόλευκο» Ρίζο. Οκτώ λεπτά αργότερα, μετά από ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, ο Καραγιάννης έπιασε το σουτ, αλλά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες προς τα αποδυτήρια, χωρίς κάποια από τις δύο να έχει προβάδισμα στο σκορ.

Ανέπαφες οι δύο εστίες και στο δεύτερο ημίχρονο
Στο δεύτερο μέρος, τόσο ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, όσο και ο Σούλης Παπαδόπουλος πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα οι ομάδες τους να μην μπορούν να πιάσουν ρυθμό και να δημιουγήσουν ευκαιρίες από τις συνεχόμενες διακοπές στο παιχνίδι. Στο 68΄ ο Νατσιόπουλος προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Στρατηλάτη με την εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τόσκας δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Επτά λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας παιχνιδιού ο Χιτζίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε με δύναμη τη μπάλα πάνω στον Ρίζο, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια, κατάφερε να τη μπλοκάρει.

Ολυμπιακός Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Καραμανλής (75΄ Νικολόπουλος), Ντάσιος (71΄ Αρβανίτης), Ζέρης (46΄ Γκουγκούδης), Μπουτζίκος (46΄ Χιτζίδης), Τσιάρας (55΄ Κεσίδης), Φερνάντεζ, Λεόν (62΄ Σκοπελίτης), Νικολιάς (55΄ Τσιλιγκίρης), Μοράν (62΄ Καρράς), Διαμαντόπουλος (77΄ Αλαμάνης)

Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Κοντέον, Τσαμούρης, Καραλής (75΄ Τσιλούλης), Καλαϊτζίδης, Έμπουε, Τριανταφυλλάκος (46΄ Ντόσκας), Καραγιάννης (46΄ Νατσιόπουλος), Αντωνίου (55΄ Ζουλιώτης), Ζερζίνιο (68΄ Μπουλούλης), Νεόφυτος (62΄ Θαναηλάκης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις