Π. Γκουγκουτούδης: Η Διοίκηση να εκτονώσει το κλίμα

Ανάρτηση αναφορικά με το θέμα που προέκυψε στην αντρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έκανε στο προσωπικό του προφίλ ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, ο οποίος καλεί τη Διοίκηση να δώσει λύση και να εκτονώσει το άσχημο κλίμα που δημιουργήθηκε. Αναλυτικά αναφέρει: “Διαβάζοντας την ανακοίνωση των παικτών μου σχετικά με το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το τμήμα, δεν μπορώ,ως προπονητής και συνοδοιπόρος τους την φετινή αγωνιστική χρονιά, παρά να παραθέσω την τοποθέτηση μου επ’ αυτής, θέλοντας πρωτίστως να υπογραμμίσω περίτρανα την φετινή τους προσπάθεια κόντρα στις προβλέψεις και σε σημαντικές αντιξοότητες:
1. Καθόλη την διάρκεια της χρονιάς, κανένας τους δεν μετέφερε την οργή ή την απογοήτευση του μέσα στις γραμμές του γηπέδου.
2. Οι σχέσεις σεβασμού στο τμήμα παρέμειναν αναλλοίωτες παρότι υπήρχε προβληματισμός και ψυχολογική φόρτιση λόγω της αβεβαιότητας στο οικονομικό σκέλος.
3. Παρότι μέλη ερασιτεχνικού σωματείου, η προσέγγιση τους ήταν επαγγελματική και η προσήλωση τους στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου μας, ολοκληρωτική.
4. Η χρονιά, παρ όλες τις δυσκολίες στην εκκίνηση της, στέφθηκε με επιτυχία στο αγωνιστικό σκέλος, απόρροια της δημιουργικής προσπάθειας, εντός γηπέδου, παικτών- προπονητή.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την ευχή οι οικονομικές δυσκολίες να μην αποτελέσουν τον άδοξο Επιτάφιο της πολύ απαιτητικής αλλά καθόλα αγωνιστικά επιτυχημένης,φετινής προσπάθειας, και-άμεσα- η Διοίκηση του συλλόγου να παρέμβει σε εκτόνωση του αρνητικού κλίματος, επιβραβεύοντας όλους μας με τον προσήκοντα τρόπο”.