Θεσπρωτός: Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τη Νίκη, συγχαρητήρια στους διαιτητές

Το «ευχαριστώ» του Θεσπρωτού για τη φιλοξενία στο Πανθεσσαλικό και τα συγχαρητήρια στη διαιτησία του ματς με τη Νίκη Βόλου.

«Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ. Θεσπρωτός, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την Νίκη Βόλου, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδας μας και στους φιλάθλους του Θεσπρωτού  που βρέθηκαν στο γήπεδο. Θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία στον επαναληπτικό αγώνα της Κυριακής στο γήπεδο μας».

«Το Δ.Σ. του Θεσπρωτού συγχαίρει τη διαιτητική τετράδα των Νεοφυτιάδη (Σύνδεσμος Κορίνθου), Αρμακόλα (Συν. Κυκλάδων), Μπουρτζοβίτη (Συν. Κορίνθου) και Μπουμαρσόπουλου (Συν. Λάρισας) για την άψογη διαιτησία τους στο κυριακάτικο παιχνίδι  με τη Νίκη Βόλου, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο του πρώτου  αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη football league. Με τη συνολική παρουσία τους δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίζοντας 50-50 τις δύο ομάδες, κάτι που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει. Τέτοιες διαιτησίες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κύριοι, καλή συνέχεια στην καριέρα σας.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις