Πλατανιάς: Το μεγαλύτερο στοίχημα, η επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ

Ο Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας του και το φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου για το ερχόμενο παιχνίδι μπαράζ με τον ΟΦΗ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί ένα στοίχημα για την ομάδα της Κρήτης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα νέα της προπόνησης, αλλά και στοπυς Καραγκούνη, Ποζατζίδη και Λουκίνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Πλατανιάς αναφέρει:

«Στο γήπεδο επέστρεψαν από σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας, έχοντας πλέον στραμμένη την προσοχή τους στον αγώνα μπαράζ με τον ΟΦΗ.

Ο Πλατανιάς μπαίνει πλέον σε μια περίοδο προετοιμασίας η οποία στο τέλος της θα τον φέρει αντιμέτωπο με το μεγαλύτερο φετινό στοίχημα που δεν είναι άλλο από τη διεκδίκηση της επιστροφής του στη μεγάλη κατηγορία.

Στο σημερινό πρόγραμμα, δόθηκε έμφαση στην προπόνηση προοδευτικής επανένταξης και συντήρησης παραμέτρων φυσικής κατάστασης. Στη συνέχεια, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, όπου δούλεψαν πάνω στην επιθετική υποομαδική τακτική.

Στο πρόγραμμα μπήκε προοδευτικά και ο Καραγκούνης, ενώ ο Στέλιος Ποζατζίδης ακολούθησε ελαφρύ τρέξιμο, καθώς έχει υποστεί αιμάτωμα από χτύπημα στον αγώνα με τον Ηρακλή.

Τέλος, αποθεραπεία έκανε ο Λουκίνας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις