“Θα φανεί στο χειροκρότημα…” (vid)

Την τελευταία της “παράσταση” για την αγωνιστική σεζόν 2018-19 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα δώσει την Κυριακή στις 17:00, η Νίκη Βόλου, κόντρα στον Έσπερο Λαμίας. Το κυανόλευκο συγκρότημα θα δώσει ακόμη μία μάχη με στόχο τη νίκη, με την ελπίδα ότι το “εύ αγωνίζεσθαι” θα βρει τον τρόπο να ανταμείψει τις προσπάθειες μίας ολόκληρης χρονιάς. Η Νίκη Βόλου για να εξασφαλίσει μία θέση στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν θα πρέπει πρώτα να κερδίσει τον Έσπερο και ταυτόχρονα κάποια ανταγωνίστρια ομάδα να γνωρίσει την ήττα. Το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες όμως οι κυανόλευκοι οφείλουν να παλέψουν μέχρι το τέλος, όπως έκαναν όλη τη χρονιά κόντρα σε αντιξοότητες και ατυχίες.

Όποια κατάληξη και να έχει η φετινή προσπάθεια, η παρουσία του φίλαθλου κόσμου της Νίκης, αλλά και των φίλων του μπάσκετ της πόλης στο ματς που ρίχνει την αυλαία του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, είναι επιβεβλημένη. Καμία επιβράβευση, για όλους όσους πάλεψαν όλη τη χρονιά, δεν είναι μεγαλύτερη, από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Τίποτα δεν αποτελεί καλύτερη αμοιβή για τους αθλητές, το προπονητικό τιμ, το βοηθητικό προσωπικό και τη διοίκηση, από ένα ζεστό χειροκρότημα, από ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη και μία καλή κουβέντα που θα δώσει σε όλους τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά.

Ο Μάνθος Μπάντελης, μέλος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης ετοίμασε ένα όμορφο βίντεο, μέσω του οποίου κάνει μία ανασκόπηση της χρονιάς και όχι τυχαία το βίντεο “ντύνει” το τραγούδι “Το χειροκρότημα”.

“Κι αν μας αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις