Καταπέλτης κατά Μπέου και δημοτικής αρχής η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Τσεκούρα, να κάνει τον απολογισμό όχι μόνο της χρονιάς, αλλά από τότε που η ομάδα επέστρεψε στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, την περίοδο 2016-17, μέχρι και φέτος που πήρε την άνοδο από τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για τον πόλεμο που δέχθηκε η ομάδα το τελευταίο διάστημα, ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν όχι μόνο οικονομικά, για να σταθεί και πάλι στα πόδια του ο Ολυμπιακός και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η ομάδα θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα του συλλόγου, με τον Ολυμπιακό να γίνεται και πάλι ΠΑΕ, χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά, αν και με τα σημερινά δεδομένα η ομάδα θα παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ, την τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Στη γενική συνέλευση θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα αναλάβουν να τρέξουν την ομάδα, τονίζοντας, ωστόσο, πως ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος μαζί με επιχειρηματίες του Βόλου, αλλά και εκτός νομού, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να λειτουργήσει τη νεοσύστατη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ομιλία του Νίκου Τσεκούρα στη συνέντευξη Τύπου, προς τα ΜΜΕ, στην οποία παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη (Ιάσων Χατζής, Δημήτρης Πέγιος, Δημήτρης Μουρτζίνος, Κυριάκος Κυριακόπουλος, Αλέκος Μεταφτσής, Ζάκος Σαχίνης και Νίκος Κάβουρας).

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας όχι μόνο στην σημερινή συνέντευξη τύπου του Συλλόγου μας αλλά γενικότερα όλη τη χρονιά.

Ίσως να γίνουμε λίγο  κουραστικοί αλλά θεωρούμε  χρήσιμο να κάνουμε μια ιστορική αναδρομή για να μπουν κάποια γεγονότα σε μια χρονική σειρά και να μπορέσουν οι φίλαθλοι να κατανοήσουν τι έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ότι πούμε είναι η αλήθεια και η αλήθεια στο τέλος επικρατεί όσο και πικρή να είναι.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο μας και για όλους εμάς που έχουμε την τιμή να είμαστε στην διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Και είναι σημαντική γιατί φτάσαμε στο τέλος μιας μεγάλης προσπάθειας που έγινε τα τελευταία χρόνια, μέσα σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες, για να μπορέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα  να ξανασταθεί στα πόδια του μετά τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 8 χρόνια.

Αναφέρομαι στα 8 τελευταία χρόνια, γιατί σε αυτό το διάστημα, μετά την παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου στην Super League και στο Europa League, για πρώτη φορά στην ιστορία του,  την περίοδο 2011-2012 δεν συμμετείχε σε κανένα πρωτάθλημα, την περίοδο 2012-2015 παρά την προσπάθεια που έγινε ο στόχος της ανόδου απέτυχε και το 2015-2016   στον μέσον της αγωνιστικής περιόδου η ομάδα μας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Football League,μετά από εκείνον τον ντροπιαστικό, για την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, αγώνα  με την Αναγέννηση Καρδίτσας τον Ιανουάριο του 2016, αγώνα που εμείς μάθαμε ότι θα γίνει το πρωί εκείνης της Κυριακής και ενώ ετοιμαζόμασταν να υποδεθούμε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη για την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας .

Αυτή η περίοδος, κύριοι,  έχει υπευθύνους, αυτούς  που διοικούσαν τον σύλλογο οποίοι μέχρι σήμερα δεν βγήκαν ποτέ δημόσια να πουν καθαρά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου τι συνέβη και από το σύνθημα «ή τώρα ή ποτέ» φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση δηλαδή στο «ποτέ» και στη διάλυση. Και να υπενθυμίσουμε στους χιλιάδες φιλάθλους ότι από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου τις προηγούμενες ημέρες, πριν την αποφράδα εκείνη Κυριακή, του διασυρμού της ομάδας μας με τη Καρδίτσα, με ενέργειες μελών της ομάδας μας είχαν εξευρεθεί χρήματα για αν δοθούν στους παίκτες αλλά ο τότε γενικός αρχηγός  κος Πέτρου μας ενημέρωνε ότι οι παίκτες ζητούσαν όλα τα λεφτά που τους όφειλε η ΠΑΕ διαφορετικά  δεν θα κατέβουν στον αγώνα. Αυτά για την ιστορία.

Δια μαγείας φυσικά και χωρίς να πάρουν χρήματα κατέβηκαν εννέα παίκτες με το γνωστό αποτέλεσμα.

Αντίθετα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 υπήρχαν δηλώσεις, στον τοπικό τύπο, διοικητικών  παραγόντων και με συνέντευξη Τύπου, ότι όχι μόνο είναι όλα ταχτοποιημένα αλλά η ομάδα θα κάνει και μεταγραφές ώστε να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα, ενώ γνώριζαν,(ίσως κάποιοι από τους διοικούντες να μην γνώριζαν) ότι από τον Οκτώβριο του 2015, είχαν σταματήσει να καταβάλλουν την δόση στην Εφορία και στο ΙΚΑ από την ρύθμιση του νόμου Ορφανού, με αποτέλεσμα να χαθεί η ρύθμιση, να αναβιώσουν τα χρέη και μαθηματικά να οδηγηθούν στην αδυναμία εξυπηρέτησης του χρέους και στην διάλυση της ομάδος.

Ποιος κορόιδευε ποιον;

Ποιος έδωσε εξηγήσεις και ζήτησε έστω ένα συγνώμη από τους κατόχους διάρκειας και όσους έδωσαν χορηγίες εκείνη την χρονιά.

Με την ξαφνική διάλυση της ομάδας, αναγκάστηκαν πολλοί Βολιώτες παράγοντες και όχι μόνο, που οικονομικά μάτωσαν για να λειτουργεί η ομάδα μας , να βρίσκονται υπόλογοι  για χρέη της ΠΑΕ, στην Εφορία, στο ΙΚΑ, σε προμηθευτές και ακόμη και σήμερα να βρίσκονται στα ποινικά δικαστήρια για υποθέσεις της ΠΑΕ.

Μια ομάδα που για ογδόντα ολόκληρα χρόνια ανέδειξε αθλητές κοσμήματα  για την πόλη μας, μια ομάδα που την αγάπησαν χιλιάδες φίλαθλοι, μια ομάδα που την διοίκησαν παράγοντες με κύρος και αξιοπρέπεια, μια ομάδα που η κοινωνική της προσφορά στην κοινωνία του Βόλου είναι τεράστια και ανεκτίμητη, διαλύθηκε ξαφνικά, και παραλίγο οριστικά, χωρίς κάνεις να αναλάβει την ευθύνη, χωρίς να δώσει κάποιος μια εξήγηση στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Από τον Ιανουάριο του 2016 και μετά η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανέλαβε το βαρύ έργο να διασώσει ότι είχε απομείνει μετά την καταστροφή.

Εδώ να υπενθυμίσουμε την συνάντηση που προκάλεσε στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο κος Μπέος, προκειμένου να μας προτρέψει να συναντηθούμε με τον κο Καλογιάννη, τότε Πρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ και τον δικηγόρο του ΠΣΑΚ  κο Αλαφραγκή, που διαχειρίζονταν τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών. Να θυμίσουμε για την ιστορία ότι ο κος Καλογιάννης την επόμενη ημέρα από τη συνάντηση παραιτήθηκε από Πρόεδρος. Εμείς αρνηθήκαμε, γιατί διαπιστώσαμε ότι η απόφαση της διοίκησης για την διάλυση της ΠΑΕ ήταν οριστική, έκανε μια προσπάθεια ο κος Γιάννης Θεοδωρίδης χωρίς να έχει κάποιο θεσμικό ρόλο, δυστυχώς μάταιη.

Για τον σκοπό αυτό, δηλαδή να δούμε την επόμενη μέρα της ομάδας μας, από το ΔΣ του ερασιτέχνη ,  συστήθηκε μια τριμελής επιτροπή , από εμένα τον Αλέκο Μεταφτσή και τον Νίκο Κάβουρα.

Στην αρχή ακούσαμε πολλά, χωρίς να έχουμε δώσει δικαίωμα σε κανέναν και χωρίς λόγο, μας υποτίμησαν, μας είπαν ότι “δεν θα πάτε ούτε μέχρι την Στυλίδα”, ότι  “δεν σας ξέρει κανείς” , “ότι θα χαθείτε στην Αθήνα” και όλα αυτά τα ωραία που κατά καιρούς ακούμε.

Εμείς όμως, προς απογοήτευση όλων αυτών, με όπλο την αγάπη μας για τον Ολυμπιακό Βόλου, πήγαμε και μετά την Στυλίδα, φτάσαμε στην Αθήνα , πολλές φορές  εκείνο το διάστημα, μας γνώρισαν και γνωρίσαμε αξιόλογους ανθρώπους  στην ΕΠΟ , στην ΓΓΑ ,  στο Υπουργείο Αθλητισμού,  τον κο Κοντονή, στην ΕΕΑ τον κο Παπαλάκη , στην Βουλή την υπεύθυνη αθλητισμού της ΝΔ κα Καραμανλή (μέσω του βουλευτή κ. Χρήστο Μπουκώρο), την τότε Υφυπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ενημερώσαμε τους τότε βουλευτές του Νομού, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, Μάκη Μπαλή και Κατερίνα Παπανατσιου, διοργανώθηκε σύσκεψη στο Υφυπουργείο με όλους αυτούς παρόντες , συνεργαστήκαμε, παράλληλα, με την διοίκηση του Εργοτέλη και έναν εξαίρετο παράγοντα τον κο Γεώργιο Βρεντζο, που είχε το ίδιο πρόβλημα με εμάς, όλοι αυτοί κατανόησαν το πρόβλημα μας, μας άκουσαν με προσοχή, βοήθησαν ο καθένας από την πλευρά του και πετύχαμε  αυτό που ίσως κάνεις δεν περίμενε να γίνει.

Ο Ολυμπιακός Βόλου παρά την δυσμενή συγκυρία εκείνης της περιόδου, λόγω της αποχώρησης του και όσων προέβλεπε ο ΚΑΠ, αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 2016-2017 χωρίς το βαρύ πρόστιμο των 50.000 ευρώ και την αφαίρεση των 6 βαθμών που προβλέπονταν , ενώ μέσω της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής , μπήκε ειδική παράγραφος στο Νόμο ότι , όταν θα ξαναγύριζε ο σύλλογος στις επαγγελματικές κατηγορίες. δεν  θα αναβιώσουν  τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ (μαζί ο Εργοτέλης και η Παναχαϊκή).

Στην συνέχεια κάναμε  προσπάθεια με βάση το μετοχολόγιο που μας δόθηκε, να καλέσουμε τους μετόχους για σύγκλιση Γ.Σ. με σκοπό την εκκαθάριση.

Η προσπάθεια μας απέτυχε γιατί ούτε το μετοχολόγιο που μας δόθηκε ήταν το σωστό ούτε οι μέτοχοι ανταποκρίθηκαν.

Επειδή ο νόμος ορίζει ότι ΠΑΕ που υποβιβάζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα είτε βαθμολογικά είτε μετά από αποχώρηση τίθεται αυτόματα σε εκκαθάριση, ζητήσαμε μέσω της δικαστικής οδού, λόγω του ότι εκ του νόμου κατέχουμε το 10% των μετοχών, να οριστούν εκκαθαριστές, όπως και έγινε.

Σ’ αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δικηγόρο μας κο Βασίλη Μπακαλλιάνο που είχε αναλάβει την υπόθεση και την έφερε επιτυχώς  εις πέρας.

Εμείς μέχρι εδώ κάναμε το καθήκον μας, όμως δεν έφτανε μόνο αυτό, έπρεπε να βρεθούν παράγοντες που να έχουν την οικονομική δυνατότητα να τρέξουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Εκείνη την χρονική περίοδο δεχθήκαμε μια πρόταση από τον κο Ευριπίδη Τσιμπανάκο να βοηθήσει και να αναλάβει την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος , ο οποίος προς τιμήν του είπε ότι θα βοηθήσει την ομάδα ακόμη και αν αρχίσει από την Β’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Ο κος Τσιμπανάκος την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 έκανε τις επαφές του με παράγοντες και μας ενημέρωσε ότι στην προσπάθεια του θα συμμετάσχει και ο κος Μποτσιβάλης Παναγιώτης και από κοινού θα αναλάβουν όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα στο οργανωτικό , στο αγωνιστικό και στο οικονομικό κομμάτι.

Κάναμε όλα τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του συλλόγου και με απόφαση των μελών της Γενικής Συνέλευσης τους δόθηκε η δυνατότητα να λειτουργήσουν την ομάδα.

Το τι δεν πήγε καλά και δεν πέτυχαν την άνοδο θα ήταν καλό να σας το εξηγήσουν αυτοί που τότε είχαν και την ευθύνη λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Να σας θυμίσουμε ότι στο τέλος εκείνης της περιόδου, παρουσιάστηκαν μεγαλοεπενδυτές εξ Αμερικής, με καταγωγή από την Κατερίνη που έφεραν στην Πόλη μας μια ομάδα Γ’  Εθνικής, την Πύδνα Κίτρους, για να καλύψουν το ποδοσφαιρικό κενό που όπως έλεγαν υπήρχε στον Βόλο.

Απευθύνθηκαν στον Δήμαρχο της Πόλης μας, ο οποίος φαίνεται ότι ενθουσιάστηκε από το μεγάλο τους όραμα και δέχτηκε να τους βοηθήσει.

Εμείς φυσικά , όπως και όλοι όσοι κατοικούμε σ’ αυτή την Πόλη , δεν είδαμε μέχρι σήμερα καμία επένδυση από τους εκ Κατερίνης μεγαλοεπενδυτές.

Ας απαντήσουν λοιπόν για να μάθουμε και εμείς τι και πόσα επένδυσαν στην πόλη;

Αντιθέτως είδαμε μια Δημοτική Αρχή να παρέχει στην ξενόφερτη ομάδα τα πάντα που χρειάζονταν.

Κατασκευάστηκαν άμεσα τα  γήπεδα ποδοσφαίρου της Νεάπολης για τους αγώνες, της Πορταριάς για την προετοιμασία της και το ΕΑΚ για προπονητηριο, τους παρέχουν ακόμη και σήμερα όλες τις διευκολύνσεις, και ότι ζητήσουν.

Όλα αυτά έγιναν όχι φυσικά με χρήματα των μεγαλοεπενδυτών αλλά με χρήματα του Δήμου, άρα των Βολιωτών.

Αποφασίσαμε επίσημα σαν διοίκηση να μην ασχοληθούμε με την καινούργια ομάδα και όποιος ήθελε να την ακολουθήσει να το κάνει, άλλωστε πιστεύουμε ότι ζούμε σε μια Δημοκρατική χώρα με ελεύθερη οικονομία και ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Για τους μεγαλοεπενδυτές όμως και όσους τους υποστηρίζουν ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν είναι και θα είναι εμπόδιο, ήθελαν τον κόσμο της ομάδος να τους ακολουθήσει  στα μεγάλα όνειρα τους.

Μέχρι σήμερα παρά τις επιτυχίες τους  δεν το κατάφεραν.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, πλην ελάχιστων περιπτώσεων, δεν τους ακολουθεί, τους γύρισε την πλάτη και συσπειρώθηκε περισσότερο γύρω από την ομάδα μας.

Και από τότε άρχισαν τα προβλήματα για την ομάδα μας και προσπαθούν μέχρι και σήμερα να δημιουργούν διάφορα θέματα και να διχάζουν τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Εμείς οφείλαμε να κάνουμε το καθήκον μας να συνεχίσουμε να λειτουργούμε το ποδοσφαιρικό τμήμα, μέσα σ΄αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 η προσπάθεια της διοίκησης του Ερασιτέχνη να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ παλαιών και νέων παραγόντων για μια ευρύτερη συνεργασία , με την εποπτεία της Διοίκησης του Ερασιτέχνη δεν κατέστη δυνατή και ο κος Μποτσιβάλης Παναγιώτης ζήτησε και πήρε την εξουσιοδότηση από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης να τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα μόνος του.

Ο κος Μποτσιβαλης υποσχέθηκε στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, ότι η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό, θα παραμείνει ο βασικός κορμός των παικτών, θα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και θα αναλάβει το οργανωτικό, το αγωνιστικό και το οικονομικό κομμάτι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ασχέτως της βαθμολογικής κατάληξης της ομάδος.

Τα αποτελέσματα γνωστά και τραγικά, δεν τηρήθηκε καμία υπόσχεση του,η ομάδα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και τον Δεκέμβριο του 2017 δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει αφήνοντας ξαφνικά, χωρίς να μας ενημερώσει τουλάχιστον ένα εύλογο χρονικό διάστημα πριν, για να είμαστε προετοιμασμένοι, το ποδοσφαιρικό τμήμα κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, με οικονομικές υποχρεώσεις σε αθλητές προπονητές, ΙΚΑ, Πανθεσσαλικό, προσωπικό γραφείων, προμηθευτές κλπ.

Εμείς έχουμε σαν αρχή να μην μηδενίζουμε την προσπάθεια και την βοήθεια κανενός, μηδέ εξαιρούμενων και αυτών που διέλυσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ακόμη και με τον τρόπο που το έκαναν, γιατί αναγνωρίζουμε ότι όταν προσπαθείς και δουλεύεις, κάνεις λάθη, γιατί ξέρουμε ότι έστω και ένα ευρώ να δώσεις και μια ώρα από τον ελεύθερο χρόνο σου να αφιερώσεις είναι προσφορά και βοήθεια προς τον σύλλογο.

Εκείνο που δεν καταλάβαμε όμως ποτέ, και μας έχει βάλει σε σκέψεις ακόμη και για τον σκοπό που είχε, είναι ο χρόνος και ο τρόπος που αποχώρησε ο κος Μποτσιβάλης από την ομάδα καθώς και η άρνηση του να βοηθήσει οικονομικά έστω και με το ελάχιστο την προσπάθεια μας, παρά την αρχική συμφωνία και την δέσμευση του στην Γ.Σ. ότι θα αναλάβει το οικονομικό κόστος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ανεξάρτητα από την βαθμολογική της θέση.

Οι αγνοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου προβληματίστηκαν, ίσως φοβήθηκαν ότι ήρθε το τέλος και η διάλυση, κάποιοι άλλοι χάρηκαν και περίμεναν την διάλυση, ίσως και να την θελαν γιατί έτσι τους βολεύει.

Αυτούς για μια ακόμη φορά τους διαψεύσαμε.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη σε συνεργασία με παλαιούς παράγοντες, επαγγελματίες της Πόλης, φιλάθλους που ενεργοποιήθηκαν αμέσως και με τον κο Ευριπίδη Τσιμπανάκο που βοήθησε τόσο οικονομικά όσο και με την βοήθεια του για έλευση αξιόλογων ποδοσφαιριστών ,όλοι μαζί , καταφέραμε να βγάλουμε το καράβι από την φουρτούνα,να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο και τελικά να σώσουμε την κατηγορία αποφεύγοντας το φάσμα του υποβιβασμού και της διάλυσης έχοντας και τη δαμόκλειο σπάθη της ένστασης για τον ποδοσφαιριστή μας Κόλα που όλοι γνωρίζουμε πως προέκυψε.

Όσοι λοιπόν θέλουν για τους δικούς τους λόγους να μην υπάρχει Ολυμπιακός Βόλου, μετά από αυτό πιστεύουμε να έχουν καταλάβει, ότι ο μεγάλος χορηγός του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο κόσμος του.

Θέλουμε να  τους ενημερώσουμε επίσης ότι ξεχνούν δυο βασικά πράγματα.

Πρώτον ο Ολυμπιακός Βόλου είναι κτισμένος σε γερά θεμέλια μέσα στην κοινωνία του Βόλου, έχει τόσες ρίζες και είναι συνδεδεμένος με την ιστορία και την κουλτούρα αυτής της Πόλης, έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας παράγοντας, όσο και να το θέλει, να τον βλάψει.

Και όλοι εμείς αύριο το πρωί να φύγουμε, είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν άλλοι τόσοι να διοικήσουν και να βοηθήσουν αυτό τον μεγάλο σύλλογο.

Δεύτερον ξεχνούν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει στήριγμα και ασπίδα τους χιλιάδες φιλάθλους του, που δεν είναι φίλαθλοι κατηγορίας, που τον ακολουθούν είτε παίζει στα σαλόνια της Α’ Εθνικής είτε παίζει στα χωράφια της Γ’  Εθνικής, αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια ακολουθούν την ομάδα παντού, που πίστεψαν  σε μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις για ανόδους αλλά έζησαν την διάλυση και αντί για αναγνώριση της βοηθείας και της συμπαράστασης τους, παρά την πίκρα και την απογοήτευση τους, ξαφνικά χαρακτηρίστηκαν με υποτιμητικό τρόπο και κοσμητικά επίθετα που δεν τιμούν κανένα.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στηρίζουν, εμπιστεύονται και αγαπούν  τους εκάστοτε διοικούντες και τους βοηθούν, αλλά παράλληλα είναι έτοιμοι να  τιμωρήσουν με τον τρόπο τους, τους αγνώμονες και αχάριστους που δεν αναγνωρίζουν την βοήθεια τους.

Τρία χρόνια στην Γ’ Εθνική για τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν πολλά, πιστέψαμε ότι την περίοδο 2018-2019 ήταν η τελευταία μας ευκαιρία να κάνουμε την τελική μας προσπάθεια  να αλλάξουμε κατηγορία.

Απευθυνθήκαμε στην κοινωνία του Βόλου σε παλιούς παράγοντες του συλλόγου και σε φίλους του Ολυμπιακού Βόλου που διαχρονικά μας βοηθούν, ώστε να εξασφαλίσουμε την βοήθεια τους για τον μεγάλο στόχο της επανόδου της ομάδος στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Άμεσα ανταποκρίθηκε ο κος Ευριπίδης Τσιμπανάκος μαζί με κάποιους επιχειρηματίες φίλους του για να ξεκινήσουν την οργάνωση και την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, στην πορεία παρουσιαστηκαν ο κος Γιώργος Τόρης, ο κος Αθανάσιος Χαρμάνης και άλλοι επιχειρηματίες του Βόλου που δεν επιθυμούν να εμφανιστούν δημοσίως.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκινητική , πουλήθηκαν τόσα πολλά εισιτήρια διαρκείας που είμαστε βέβαιοι ότι θα ζήλευαν αρκετές ομάδες της Super League.

Οι επιχειρήσεις της Πόλης ανταποκρίθηκαν μαζικά , χάρη  και στην καλή και οργανωμένη προσπάθεια του Γιώργου Μπακιρη και του Ανδρέα Κικίλια, παρά την προτροπή του Δήμαρχου της πόλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αναίτια και υποβολιμαία κατά την γνώμη μας, που προέτρεψε τους επιχειρηματίες του Βόλου  να μην βοηθήσουν οικονομικά ούτε τον Ολυμπιακό Βόλου, ούτε την Νίκη Βόλου.

Η σκληρή δουλειά, η οργανωμένη και μεθοδική προσπάθεια και η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι φίλοι της ομάδος στα πρόσωπα όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, που εκτίμησαν την ανιδιοτελή προσφορά τους στο σύλλογο, ήταν ο μεγάλος χορηγός.

Αυτό είναι η απάντηση σε κάποιους ανησυχούντες  δημοσιογράφους νυκτερινών αθλητικών εκπομπών, και όχι μόνο, ποιος βάζει τα λεφτά στον Ολυμπιακό Βόλου, οι ίδιοι που φυσικά ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να ρωτήσουν, ποιοι συντηρούν οικονομικά  την ομάδα της Πύδνας  που λογικά έχει σαν επαγγελματική ομάδα πολύ περισσότερα έξοδα από εμάς.

Επειδή ζούμε σε μια Πόλη που γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας αν μας πουν ότι χορηγοί της επαγγελματικής ομάδος της Πύδνας είναι κάποιοι από αυτούς που διαβάζουμε στον Τύπο και σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα, ας απαντήσουμε και εμείς μια φορά στο ύφος που χρησιμοποιούν, θα γελάνε και οι κερκίδες στη Νεάπολη.

Παράλληλα συστήθηκε μια εκτελεστική επιτροπή από μέλη του διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη για να αναλάβει κυρίως διαδικαστικά και οργανωτικά θέματα της ομάδος, χωρίς όμως παρέμβαση στον αγωνιστικό και οικονομικό τομέα.

Το μυστικό της επιτυχίας ήταν η έγκαιρη οργάνωση και στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Προσελήφθη ένας αξιολογότατος και έμπειρος για την κατηγορία  προπονητής, με 8 ανόδους στο ενεργητικό του ,απαιτητικός από τους παίκτες και τους συνεργάτες του, αλλά δίκαιος με όλους, που σε συνεργασία με τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο και τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή δημιούργησαν μια ομάδα οικογένεια από παίκτες, προπονητές και συνεργάτες με εμπειρία στον πρωταθλητισμό.

Ο στόχος ήταν ένας και μοναδικός η επάνοδος της ομάδος στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και το πέτυχαν, η επιτυχία ανήκει αποκλειστικά σε αυτούς.

Ο δρόμος δεν ήταν καθόλου εύκολος αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα που δυσκόλευαν την καθημερινότητα της ομάδος.

Από τον αγιασμό, που ενώ ζητήσαμε από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ , κυρίως για συναισθηματικούς λόγους, το ΕΑΚ και μας δόθηκε εγγράφως, ξαφνικά προφασιζόμενοι ότι θα γίνουν έργα το κλείδωσαν και μάλιστα τοποθέτησαν και γερανούς και σκαπτικά μηχανήματα στις πόρτες για να μην μπούμε μέσα.

Η μαζική παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου έστω και στο προαύλιο του ΕΑΚ για τον αγιασμό έδειξε στους υπεύθυνους αυτής της ενέργειας ότι σέβονται και προσέχουν το ΕΑΚ περισσότερο από αυτούς και δεν θα μπαίναμε ποτέ με την βία στο γήπεδο, άλλωστε αυτό είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα άλλων.

Έδειξαν επίσης ότι σέβονται τις αποφάσεις του Δήμου αλλά παράλληλα βροντοφώναξαν ότι το ΕΑΚ , δεν ανήκει στον εκάστου Δήμαρχο , ανήκει στον Δήμο Βόλου και στους Βολιώτες άρα και στον Ολυμπιακό Βόλου που διαχρονικά είναι η ιστορική του έδρα και φέρει το όνομα του μεγαλυτέρου ποδοσφαιριστή της Πόλης και της ομάδος μας του Τάκη Συνετόπουλου.

Εκείνο που αρνητικά μας εξέπληξε είναι ότι ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, που κατά καιρούς έχουν τιμηθεί από τον κόσμο του Ολυμπιακού, και διαλαλούν τα Ολυμπιακά τους αισθήματα ακόμη και σήμερα, δεν αντέδρασε για να αλλάξει η απόφαση.

Ας απαντήσουν λοιπόν στον κόσμο του Ολυμπιακού και στους Βολιώτες, ποια έργα έχουν γίνει στο ΕΑΚ μέχρι σήμερα, εμείς δεν βλέπουμε κανένα, αντίθετα βλέπουμε ένα ΕΑΚ κατεστραμμένο και ερειπωμένο να έχει γίνει  αποκλειστικά προπονήτηριο της Πυδνας.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού την απόφαση να μην μας δοθεί το ΕΑΚ ούτε για τον αγιασμό, με πρόφαση τα έργα, που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έγιναν, δεν θα την ξεχάσει ποτέ και να είστε βέβαιοι ότι ξέρει πολύ καλά τους υπεύθυνους.

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν με τα γήπεδα για τις προπονήσεις και η δυσκολία και η απροθυμία του Δήμου πολλές φορές , παρά τα έγγραφα αιτήματα μας , να μας δοθεί γήπεδο για προπόνηση δυσκόλευε την δουλειά  του προπονητού και των παικτών.

Είχαμε επίσης μια αντάξια αγωνιστικά ομάδα στο πρωτάθλημα, την Νίκη Βόλου, που μέχρι το τέλος συμβαδίζαμε στην βαθμολογία και τερματίσαμε τελικά ισόβαθμοι αλλά πρωταθλητές με διαφορά τα μεταξύ μας παιχνίδια.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω ότι ο ανταγωνισμός μας με την Νίκη Βόλου είναι μόνο για 90 λεπτά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είναι λογικό να θέλουμε να τους κερδίζουμε και να είμαστε καλύτεροι από αυτούς ,όπως και αυτοί φυσικά προσπαθούν το ίδιο, επειδή όμως ζούμε, δουλεύουμε και συνυπάρχουμε στην ίδια πόλη θεωρούμε ότι είναι ανοησία να μεταφέρουμε την αντιπαλότητα μας στην καθημερινότητα μας.

Η παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων στις τρεις φετινές αναμετρήσεις μας τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο χωρίς να συμβεί το παραμικρό εντός του γηπέδου απέδειξε ότι μπορούμε να συνυπάρχουμε χωρίς ακρότητες και επεισόδια.

Και μέσα σε όλα αυτά από την μέρα που αναλάβαμε να κρατήσουμε ζωντανό τον Ολυμπιακό Βόλου, άρχισαν σε κάθε ευκαιρία οι προσωπικές επιθέσεις  και οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη.

Από την πρώτη μέρα (υπάρχουν στην διάθεση σας συνεντεύξεις και ανακοινώσεις στο τύπο , σε αθλητικές εκπομπές και σε ηλεκτρονικά μέσα) μας είπαν ότι είμαστε παράγοντες της πλακάς, ότι είμαστε πουθενάδες, ότι είμαστε ζητιάνοι και ανίκανοι, ότι είδαμε φως και μπήκαμε στον Ολυμπιακό,  ότι δίνουμε στους παίκτες αναψυκτικά με πλαστικά ποτηράκια γιατί είμαστε άφραγοι, ζήτησαν τις φορολογικές δηλώσεις μας για να δουν πως λειτουργεί οικονομικά ο Ολυμπιακός και άλλα ωραία, δεν τόλμησαν μόνο να ζητήσουν τα βιογραφικά μας και τα ποινικά μας μητρώα γιατί αν τα δίναμε να τα  συγκρίνουν οι πολίτες του Βόλου με τα δικά τους, θα γελούσε  ο κάθε πικραμένος.

Ποιος η ποιοι είναι αυτοί και με ποιο δικαίωμα  κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλο, υβρίζουν και συκοφαντούν ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, ζουν και δραστηριοποιούνται με αξιοπρέπεια στην πόλη του Βόλου πολλά χρόνια;

Και μέσα σε όλα αυτά ήρθε και η μήνυση που κατέθεσε ο κος Μπεος, ως Δήμαρχος Βόλου, εναντίον των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ανθρώπων που κοσμούν τη βολιώτικη κοινωνία και έχουν τιμηθεί από τα εκατοντάδες μέλη της ομάδας μας.

Υπέβαλλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση για μια ανακοίνωσή μας.

Πόσες μηνύσεις έπρεπε να του έχουμε κάνει εμείς μετά από όσα κατά καιρούς ακούμε;

Στο τέλος έφτασαν στο σημείο να πουν ότι το κύπελλο που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές μας , για την άνοδο της ομάδος, το αγοράσαμε από το σούπερ μάρκετ.

Τι να κάνουμε αφού κανένας “αξιωματούχος” ούτε από τον Δήμο Βόλου ούτε από την ΕΠΣΘ  δεν μας έκανε την τιμή να έλθει να δώσει ένα κύπελλο στην μεγαλύτερη ομάδα της πόλης για την άνοδο της, το κάναμε εμείς.

Το πόσο πολύ μας αγαπάνε  φροντίζουν να μας το δείχνουν κάθε τόσο.

Βέβαια λάθος τους πληροφόρησαν το κύπελλο το πήραμε από την λαϊκή και όχι από το σούπερ μάρκετ τόσο μπορούμε, “σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε” που λέει και το τραγούδι.

Χωρίς καμία πρόθεση να απολογηθούμε σε όλους αυτούς, αλλά για ενημερωση του κοσμου , εμείς έχουμε εκλεγεί νόμιμα από τα εκατοντάδες μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας και δίνουμε λόγο μόνο στα μέλη του Συλλόγου, αλλού να ψάξουν αυτούς που διοικούσαν με μπροστινούς πισινούς και πλάγιους.

Η τοπική κοινωνία μας ξέρει όλους καλά και εισπράττουμε καθημερινά την αγάπη και την συμπαράσταση των κατοίκων αυτής της πόλης, και των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Εμείς έχουμε δεσμευτεί στα μέλη μας ότι όσο διοικούμε αυτό τον σύλλογο θα διαφυλάξουμε, το όνομα, το σήμα και τα χρώματα του.

Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να διαλύσουμε εμείς τον Ολυμπιακό Βόλου, καθαρές κουβέντες, ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και όλοι κάνουμε τις επιλογές μας.

Η διοίκηση του ερασιτέχνη ασχολείται αποκλειστικά με τον Ολυμπιακό Βόλου ας ασχοληθούν και αυτοί με την καινούργια ομάδα της καρδιάς τους.

Δεν υποστηρίξαμε ποτέ ότι είμαστε μεγαλοπαράγοντες και η λέξη παράγοντας δεν μας εκφράζει, ούτε παντογνώστες είμαστε.

Αν κάποιοι θεωρούν  παράγοντα  αυτόν που αφήνει μια ομάδα και ένα σύλλογο κατεστραμμένο με δεκάδες προσφυγές ποδοσφαιριστών, με χρέη στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία ανεξόφλητες υποχρεώσεις προς τρίτους, και εκτεθειμένους ανθρώπους που διαχρονικά βοήθησαν οικονομικά τον Ολυμπιακό Βόλου και έχουν καταντήσει τρόφιμοι των δικαστηρίων για ανεξόφλητες υποχρεώσεις της ΠΑΕ, να μας λείπει τους χαρίζουμε αυτούς τους παράγοντες και δεν θέλουμε καν να μας αποκαλούν παράγοντες.

Τα θέματα που μας απασχολούν σήμερα είναι η αναδιάρθρωση και το αύριο του Ολυμπιακού Βόλου.

Για την αναδιάρθρωση ότι και να πούμε είναι λίγο, πάρθηκε μια απόφαση τον Αύγουστο του 2018 χωρίς καν να ρωτηθούν οι εκπρόσωποι των ομάδων της Γ’ Εθνικής, που στην ουσία πλήττονται περισσότερο.

Ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό μας τον Μάιο του 2018 με άλλη προκήρυξη και ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα μετά από 4 περίπου μήνες με άλλη.

Είναι αδιανόητο , 9 μήνες μετά και αφού έχουν λήξει τα πρωταθλήματα,  ψηφίστηκε στην Βουλή η τροπολογία για την αναδιάρθρωση και οι ομάδες δεν γνωρίζουν ακόμη και σήμερα,  ακριβώς  που και με ποιες προϋποθέσεις θα αγωνιστούν  την νέα χρονιά.

Δεν είμαστε κατά της αναδιάρθρωσης, πιστεύουμε  ότι έπρεπε να γίνει με ποιο δίκαιο τρόπο για τις ομάδες τις Γ’ Εθνικής και αυτή να ξεκινήσει από τις κάτω κατηγορίες και όχι από τις πάνω.

Οι ευθύνες πηγαίνουν από την ΕΠΟ στο Υπουργείο και από το υπουργείο στην ΕΠΟ.

Οι επαγγελματικές ομάδες είναι ανώνυμες εταιρείες υπάγονται στους κανόνες του υπουργείου ανάπτυξης και δεν καταλαβαίνουμε πως ο κος Βασιλειάδης, που κατά την γνώμη μας πρέπει να ενδιαφέρεται για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την ανάπτυξη όλων των αθλημάτων, ασχολείται με ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες, μοιράζοντας κρατικά χρήματα και μάλιστα όχι με δίκαιο τρόπο.

Με την αναδιάρθρωση που ψηφίστηκε ευνοούνται οι ομάδες της Super League 2 αφού αρκετές από αυτές που κόβουν ελάχιστα εισιτήρια θα πάρουν πολλαπλάσια επιχορήγηση από τις ομάδες που έκαναν αγώνα να ανεβούν κατηγορία, εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις και έχουν πολύ κόσμο που τις ακολουθεί.

Η ΕΠΟ οφείλει άμεσα να πάρει αποφάσεις γιατί όσο διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση είναι εις βάρος των ομάδων και του ποδοσφαίρου.

Το πρόβλημα κατά την γνώμη μας είναι ότι τα αρμόδια όργανα είτε δεν εφαρμόζουν τους νομούς και τους κανόνες είτε καθυστερούν παρά πολύ να αποφασίσουν με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται φαινόμενα ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής να αγωνίζονται κανονικά και ξαφνικά να αποβάλλονται η να αποχωρούν από το πρωτάθλημα και να πλήττεται το κύρος και η αξιοπιστία των πρωταθλημάτων.

Η πάγια θέση μας από την αρχή ήταν η δημιουργία 2 ομίλων στην Super League 2 , με γεωγραφικά κριτήρια, με μεταβατική περίοδο την περίοδο 2019-2020 και την εφαρμογή της αναδιάρθρωσης  και την σύστασης μιας κατηγορίας SUPER LEAGUE 2 από την περίοδο 2020-2021.

Στην προσπάθεια αυτή θα περιμέναμε περισσότερη βοήθεια από την την ΕΠΣΘ και τον πρόεδρο της κο Λασκαράκη που είναι υψηλόβαθμο στέλεχος (ταμίας) και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Όπως γνωρίζετε την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, εάν και δεν περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη το θέμα της αναδιάρθρωσης ελπίζουμε να τεθεί εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα και να παρθεί μια απόφαση επιτέλους, για να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας.

Φυσικά, δεν θα πούμε όχι εάν γίνει πρόταση να δοθούν, μέσω μπαράζ δύο ακόμη θέσεις στην Super League 2.

Όσο για την διοίκηση της ΕΠΣΘ δεν μπήκε καν στον κόπο να βγάλει έστω μια συγχαρητήρια ανακοίνωση για την άνοδο της ομάδας του Ολυμπιακού στην football league,τόσο πολύ αγάπη μας έχουν.

Για το αύριο του Ολυμπιακού Βόλου όπως καταλαβαίνετε μας είναι δύσκολο να προγραμματίσουμε γενική συνέλευση σύστασης ΠΑΕ εάν δεν γνωρίζουμε τους ορούς και τις προϋποθέσεις συμμετοχής (κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα, μετοχικό κεφάλαιο κλπ).

Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι προβλέπει η νομοθεσία για την σύσταση ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας.

Θα περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και θα πράξουμε ανάλογα.

Για το επόμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ πλέον, έχουμε έλθει σε επαφή με τον κο Τσιμπανάκο, ο οποίος είχε μια επιτυχημένη χρονιά, κατακτώντας η ομάδα το κύπελλο, το πρωτάθλημα και την άνοδο και μας ενημέρωσε ότι αυτός και κάποιοι φίλοι του επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο της υπό σύστασης  ΠΑΕ και όπως μας ενημέρωσε, θα καταθέσει την πρόταση του και το σχέδιο του στη γενική συνέλευση που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες.

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του κου Γιώργου Τόρη για την ανάγκη συνεννόησης των τριών ομάδων και την δημιουργία μιας επαγγελματικής ομάδος, με όλο τον σεβασμό για όλα όσα κατά καιρούς έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό Βόλου, του απαντάμε ότι εμείς ξέρουμε ότι υπάρχουν δυο ομάδες στην πόλη, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου και αυτή την χρονική περίοδο στο Βόλο υπάρχει μόνο μία επαγγελματική ομάδα ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 που ξαναγύρισε μετά από τρία χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Νοιώθουμε όλοι μας την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν  την προσπάθεια μας.

Πριν έλθουμε στο σήμερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας κο Λάκη Μπακάλη και τον τεχνικό μας διευθυντή κο Μακρή Θωμά που την περίοδο 2017-2018  βοήθησαν τα μέγιστα κρατώντας ενωμένη την ομάδα όταν ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν κοντά στο φάσμα του υποβιβασμού, την προσφορά τους δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ.

Πρώτα από όλους θα ευχαριστήσουμε  τους οργανωμένους φιλάθλους μας που όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά μας , ακολούθησαν και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα εντός και εκτός έδρας, είχαν άψογη συμπεριφορά και δεν δώσανε καμία αφορμή ώστε να μας επιβληθεί έστω και ένα ευρώ πρόστιμο.

Τον κο Ευριπίδη Τσιμπανάκο και τον κο Γιώργο Τόρη, που μαζί με φίλους τους επιχειρηματίες σήκωσαν το μεγάλο βάρος για την αναγέννηση του Ολυμπιακού μας.

Όλους τους επιχειρηματίες της πόλης μας και όχι μόνο που στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια μας.

Τον πολυνίκη προπονητή μας κο Αμανατίδη Περικλή που μαζί με τους συνεργάτες του κ.κ. Πετσιμέρη Σωτήρη και Ζαλαώρα Ιωάννη και την βοήθεια του τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κο Θωμά Μακρή δημιούργησαν μια ομάδα δυνατή αγωνιστικά και πέτυχαν τον μεγάλο μας στόχο.

Τους ποδοσφαιριστές μας φυσικά που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να πετυχούμε τον στόχο μας , που αγάπησαν τον σύλλογο , τίμησαν την φανέλα της ομάδος και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν όλο τον χρόνο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την άνοδο.

Τον γενικό αρχηγό κο Ιωάννη Θεοδωρίδη και τον αναπληρωτή του κο Λευτέρη Τασιοπουλο τους φροντιστές μας κκ Δημήτρη Παπαγιάννη, Κώστα Κρίκη και Ηλία Πάνου

Τον γιατρό της ομάδος κο Γρηγόρη Μανούδη, τον φυσιοθεραπευτή μας κο Στέφανο Κούγκουλο και τα κέντρα αποκατάστασης του Κενταύου και της κας Παρησένιας Παξινού.

Τον Ανδρέα Κικίλια τον Γιώργο Μπακιρη και τον Μίλτο Μαργαρο που έδιναν ανά πάσα στιγμή λύση στα οργανωτικά θέματα και στην λειτουργία των γραφείων αφιλοκερδώς.

Τον διευθυντή του Πανθεσσαλικου Σταδίου κο Αναστάσιο Μιλάνο και στους εργαζόμενους του σταδίου για τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην καθημερινότητα της ομάδος.

Την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στους κ.κ. Τολια Ιωάννη, Μαρκογιαννάκη Βασίλειο και Καραϊσκο Βασίλειο για την μεγάλη τους συμβολή στην ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Και τέλος ευχαριστούμε τους γνήσιους και επαγγελματίες αθλητικογράφους της Πόλης μας και  όλα τα τοπικά ΜΜΕ , για την βοήθεια και προβολή που έκαναν στον σύλλογο μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις