Πρόβλημα στο σκοράρισμα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δώσει τέσσερα φιλικά στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Στα τρία από αυτά τα παιχνίδια είχε αγωνιστεί με ομάδες επιπέδου Football League.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει ούτε ένα τέρμα απέναντι σε Καλλιθέα, Καρδίτσα και Λαμία και είναι εμφανές ότι η ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Γι αυτό το λόγο, εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις επιθετικών, ώστε να δοθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ωστόσο, ανησυχία προκαλεί και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δημιουργεί φάσεις με δυσκολία και πέρα από έναν καλό επιθετικό, φαίνεται πως του λείπει και ένας παίκτης στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αυτό το έχει αντιληφθεί η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και μάλιστα, όπως σας είχε ενημερώσει με παλαιότερη ανάρτηση του το Goalpost.gr (Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού Β. ο Στέφανος Πολύζος), ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 20χρονο μέσο του ΠΑΟΚ, Στέφανο Πολύζο. Πάντως, το θέμα της απόκτησης του νεαρού ποδοσφαιριστή αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα.