Πρόβλημα στο σκοράρισμα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δώσει τέσσερα φιλικά στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Στα τρία από αυτά τα παιχνίδια είχε αγωνιστεί με ομάδες επιπέδου Football League.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει ούτε ένα τέρμα απέναντι σε Καλλιθέα, Καρδίτσα και Λαμία και είναι εμφανές ότι η ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Γι αυτό το λόγο, εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις επιθετικών, ώστε να δοθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ωστόσο, ανησυχία προκαλεί και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δημιουργεί φάσεις με δυσκολία και πέρα από έναν καλό επιθετικό, φαίνεται πως του λείπει και ένας παίκτης στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αυτό το έχει αντιληφθεί η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και μάλιστα, όπως σας είχε ενημερώσει με παλαιότερη ανάρτηση του το Goalpost.gr (Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού Β. ο Στέφανος Πολύζος), ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 20χρονο μέσο του ΠΑΟΚ, Στέφανο Πολύζο. Πάντως, το θέμα της απόκτησης του νεαρού ποδοσφαιριστή αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις