Ίωνας: Πήρε Ροδολάκη, ξεκινά προετοιμασία

Ο Α.Σ. ΙΩΝΑΣ Βόλου την Δευτέρα 31 / 08 / 2015 θα αρχίσει την προετοιμασία του για την νέα χρόνια με την καθοδήγηση του προπονητή Άγη Τζούμα , που την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε μια πολύ καλή και επιτυχημένη πορεία , βάζοντας της βάσεις για μια αξιόλογη ομάδα την φετινή χρονιά . Ο ΙΩΝΑΣ για την φετινή αγωνιστική χρονιά πραγματοποίησε σημαντικές και αξιόλογες μεταγραφές και έκλισε την μεταγραφική περίοδο με μια σημαντική προσθήκη , αφού απέκτησε τον ΣΤΑΥΡΟ ΡΟΔΟΛΑΚΗ με ελεύθερη μεταγραφή…

…Η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 και ώρα 19.00 στο κλειστό γήπεδο ΕΑΚ του Βόλου και από τον προπονητή Άγη Τζούμα και καλούνται οι παρακάτω αθλητές .
Γιαννακός Π. Καλανδαρίδης Θ . Κυρτζόγλου Α. ΜεΪκόπουλος Ο. Νικόλαρος Α. Παλιόπουλος Λ. Παναγιώτου Δ. Ριζόπουλος Δ. Σαδίκης Μ. Τζικόπουλος Ι. Φαρμάκης Θ . Φαρμάκης Σ.. Φωτιάδης Κ. Ευθυμίου Ι . Τσικλητζής Θ . Βασδέκης Α . Τσαρούχας Μ . Ροδολάκης Σ .
Έπίσης ο ΙΩΝΑΣ αρχίζει της εγγραφές για την ακαδημία ΜΠΑΣΚΕΤ και προσκαλεί όλους τους μικρούς φίλους του αθλήματος, ηλικίας 6 έως 14 ετών, να δηλώσουν συμμετοχή, να μάθουν τα βασικά του αθλήματος και διασκεδάζονταςνα αγαπήσουν το μπάσκετ. Με κάθε εγγραφή θα δίνετε δώρο μια φανέλα της ομάδας Τηλ. Επικοινωνίας Νίκος Γαλανάκης 6937014336 και Νίκος Φαρμάκης 6944551922 .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις