Στο… ακουστικό τους περιμένουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Β.

Σε δέκα μέρες (12/6) θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο, ήδη οι εξελίξεις «τρέχουν» στην ομάδα, παρότι προς τα έξω δεν βγαίνει κάτι επίσημο, όσον αφορά το άτομο που θα αναλάβει την υπό σύσταση ΠΑΕ. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει στα χέρια της, τουλάχιστον μία πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες, την οποία και θα φέρει στη γενική συνέλευση.
Μπορεί οι ειδήσεις να βαίνουν με το… σταγονόμετρο, ωστόσο, ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ της νέας περιόδου.
Στο… ακουστικό τους, πάντως, περιμένουν τόσο το προπονητικό τιμ της ομάδας, όσο και οι ποδοσφαιριστές, αν και δεν αποκλείεται τις προσεχείς μέρες (πριν τη γενική συνέλευση) να γίνουν οι πρώτες κρούσεις από τους ανθρώπους που σκοπεύουν να αναλάβουν τον Ολυμπιακό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως στόχος των ανθρώπων που θα αναλάβουν τον Ολυμπιακό είναι να παραμείνει ένα μεγάλο κομμάτι του βασικού κορμού του περσινού ρόστερ, με τους «ερυθρόλευκους» να κινούνται έντονα τόσο στην ελληνική, όσο και στην ξένη ποδοσφαιρική αγορά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις