Λ. Μπακάλης: Θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά

Ο Λάκης Μπακάλης, ως γνωστόν, θα συνεχίσει να έχει τα ηνία του Θησέα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς η διοίκηση της ομάδας της Αγριάς ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Βελεστινιώτη προπονητή, ο οποίος προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες πέρυσι στον Θησέα, στην πρώτη χρονιά της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Λάκης Μπακάλης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» μίλησε για την ανανέωσης της συνεργασίας με τον Θησέα, καθώς και για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Θησέα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, με το να μου αναθέσει τις τύχες της ομάδας για μία ακόμη χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μία καλή συνεργασία με πολλές επιτυχίες.

Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά, αφού η Γ’ Εθνική είναι μία περίεργη και σαφώς πολύ δύσκολη κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία γρήγορη παραμονή, αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε τι θα αποφασίσει η ΕΠΟ για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν».

Όσον αφορά τη φιλοσοφία του Θησέα, δεν πρόκειται να αλλάξει, όπως τόνισε ο έμπειρος τεχνικός: «Θα πορευτούμε με το σκεπτικό να μαζέψουμε όσο τον δυνατόν περισσότερα παιδιά από τη Μαγνησία, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παίξουν στη Γ’ Εθνική. Θέλουμε ο Θησέας να αποτελέσει το σκαλοπάτι για τους ταλαντούχους παίκτες της περιοχής προκειμένου να φανούν και να μπορέσουν στη συνέχεια να έχουν μία καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις